Kılıçaslan: Formama kavuşacağım

Rahatsızlığının tedavisi nedeniyle bir süredir Almanyada olan ve önceki gün Konyaya gelen Erdal Kılıçaslan Yaşadığım sorun başarılı bir ameliyat ile giderildi.

Bugünden itibaren çalışmalara başladım. En kısa sürede inşallah formama kavuşacağım” dedi. Yaşadığı rahatsızlık sonucunda Ankaragücü lig maçı öncesi tedavi için Almanya’ya giden ve başarılı bir operasyon geçiren Konyasporlu Erdal Kılıçaslan, uzun bir aradan sonra yeniden çalışmalara başladı.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Erdal Kılıçaslan “Bir rahatsızlığım vardı ve bunu başarılı bir ameliyatla giderdik. Bugünden itibaren takımla birlikte çalışmalara başladım. Takımdan ayrı kaldığım süreyi göz önüne alırsak biraz form eksikliğim var. Bunu birkaç hafta içerisinde çok çalışarak gidermek ve bir an önce yeniden formama kavuşmak istiyorum” diye konuştu. Takımdan uzak kaldığı dönemde maçlarımızı takip ettiğini de sözlerine ekleyen Erdal Kılıçaslan “Ankaragücü maçıyla başlayan süreçte iyi futbol oynadık. Ama yine de biraz şanssızlığımızın olduğunu söylemeliyiz. Kazanmamız gereken Denizlispor maçını kaybetmemiz ve çok iyi mücadele ettiğimiz Galatasaray maçında aldığımız şanssız yenilgi herkesi olduğu gibi bizi de üzdü. Ama bu mağlubiyeti ilerleyen haftalarda alacağımız sonuçlarla telafi edeceğimize inanıyorum” şeklinde görüş belirtti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri