Kıbrıslı İşadamı Asil Nadir'in ailesi karıştı

İngiltere'de cezaevinde bulunan Kıbrıslı Türk işadamı Asil Nadir'in eşi Nur Nadir, aileye ait Kıbrıs'ta ticari faaliyetleri yürüten görümcesi Bilge Nevzat ile ipleri tamamen kopardı.

Asil Nadir'e ait Kıbrıs gazetesinin genel yayın yönetmeni Reşat Akar'ın görevden alınmasıyla alevlenen kavgada Nur Nadir, twitter üzerinden görümcesi ve eşini, "Gözleri para hırsı bürümüş" diye niteledi.

İNTİHAR GİRİŞİMİ

Art arda tweetler atan Nur Nadir, 1 Mayıs'ın Asil Nadir'in doğum günü olması nedeniyle Londra'da bulunduğunu belirterek, Nadir'in kız kardeşi Bilge Nevzat'ın 1990'lı yıllarda ekonomik başarısızlıkları nedeniyle intihar girişiminde bulunduğunu ve ağabeyi tarafından kurtarıldığını kaydetti. "Asil Nadir'in sekreteriyken evlendiği" yönünde dedikodular da yapıldığına dikkat çeken Nur Nadir şunları söyledi:

ALLAH ISLAH ETSİN

"Özellikle de kocası zayıf karakterli ve kapasitesi düşük, korkak ruhlu adamların eşleri, ağabeylerini bile kıskanabiliyorlar. Allah ıslah etsin. Bilge Nevzat'ın şerrinden kimse kurtulamadı. Son kurbanı Reşat Akar. Büyük şerefsizlik. Kınıyorum. Tüm çalışanlar çok üzgün. Bilge Nevzat'ın eşi benim üzerime de yürüdü." Nur Nadir'in ağır saldırıda bulunduğu görümcesi Bilge Nevzat ile eşi Fehim Nevzat ise sessiz kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri