KIA Motorcu açıldı

KIA Konya Ana Bayii, Motorcu Otomotiv satış showroomu düzenlenen görkemli bir törenle yapıldı.

Açılışa siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Motorcu Otomotiv Genel Müdürü Mustafa Motorcu, Türkiye’nin en başarılı KIA bayisi olmak için yola çıktıklarını ifade etti.

Dünya otomobil sektöründe, aldığı ödüllerle adından sık sık söz ettiren KIA, Konya’da Motorcu Otomotiv güvencesiyle satılacak. KIA Konya Ana Bayii olan Motorcu Otomotiv, showroom ve servisini düzenlenen törenle hizmete açtı.

Törene KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Özkafa, Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Saydam, KIA Genel Müdürü Can Ağyel, eski ilçe belediye başkanları Mustafa Özkan ve Mehmet Şen’in yanı sıra iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

KIA Konya Ana Bayii Motorcu Otomotiv’in Genel Müdürü Mustafa Motorcu, yıllardır sektörde önemli kazanımlar elde ettiklerini ifade ederek, “Çok uzun yıllardır firma olarak otomotiv sektöründe üst düzeyde hizmet veriyoruz. Şimdi bu birikim ve tecrübelerimizi KIA araçlarının satış ve servisinde devam ettireceğiz. Dünya’nın en çok ödül alan araç markalarından biri olan KIA’nın, Türkiye’deki en başarılı bayisi olmak adına yola çıktık ve eminiz ki başarılı olacağız. Özellikle satış sonrası servis hizmetlerimizde müşterilerimize en iyi hizmeti vereceğiz” diye konuştu.

KIA Genel Müdürü Can Ağyel ise KIA’nın marka güvenilirliği açısından oldukça önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Özellikle SUV segmentindeki Sportage ile birlikte Stonic ve Rio modellerimizde büyük beğeni topladık. Dünya genelinde çok iyi satış rakamlarına ulaşan bu modellerimin şimdi Konya’da satışa sunulmasından çok mutlu olduk. Özellikle de Motorcu Otomotiv gibi güçlü bir partnerle çalışmaktan memnunuz. İnanıyorum ki, kısa sürede Konya yollarından çok daha fazla KIA modelleri göreceğiz” dedi.

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ise, yeni yatırımlar yapan işletmeleri her zaman desteklediklerini dile getirerek, “Motorcu Otomotiv, otomobil sektörünün önemli aktörlerinden birini Konya’ya getirerek önemli bir işe imza attı. Sektörde de oldukça önemli bir yere sahip olan Motorcu Otomotiv’e bundan sonraki süreçte başarılar diliyoruz.” Diye konuştu.

Motorcu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Motorcu da, KIA’nın güven veren bir marka olduğunu ve bu yüzden işbirliğine girdiklerini dile getirerek, “KIA’nın tüm modellerini Horozluhan Mahallesi Albayrak Caddesi adresimizdeki showroomumuzda sergileyeceğiz. Konyalıların KIA araçlarını sevdiğini ve güvendiğini biliyoruz. Bizler bundan sonra en iyi hizmeti sunarak, Konyalı hemşehrilerimizin KIA araçlarıyla mutlu, güvenli seyahat etmesini sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından KIA Konya Ana Bayii Motorcu Otomotiv’in açılışı dualarla gerçekleştirildi. Davetliler, otomobilleri yakından inceleme fırsatı yakalarken, hem tasarım, hem donanım hem de fiyat açısından oldukça iyi izlenimler elde ettiklerini kaydetti.

HAKAN ARMUTCU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri