KGC'den Emniyet Müdürü'ne ziyaret

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'i makamında ziyaret etti.

Seçimlerin ardından göreve gelen Konya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mustafa Yenikaynak, Mustafa Ekmekçioğlu, Zeliha Bozdemir, İbrahim Büyükeken, Hüseyin  Atak, Rasim Atalay, Hüseyin Toptaş, Duran Çölcü, Hakan Markupçu, Mehdi Demir, Mehmet Kayhan Yıldız ve Ahmet Gökbaş'ın ziyaretleri devam ediyor.   

KGC Yönetimi İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, "Görevi geldiğim günden bu yana gerek Konya halkından gerek Konya basınından olağanüstü bir yakınlık ve teveccüh gördüm. Sürekli olarak ilçelerimizde, mahallelerimizde halkımız ile iç içe olduk. Sorunlarını yerinde gördük, çözüm sözünü yine yerinde verdik. Bu da vatandaşlarımızın büyük bir beğenisini kazandı. Hiçbir kimseyi görüşü nedeniyle ayırmadan eşit ve adaletli bir hizmet vermenin çabası içerisinde olduğumuz için de görevimizde başarılı olduk ve kimsenin kalbini kırmadan yasalar çerçevesinde yardımcı olduk" dedi.  Konya'da özellikle basın camiası tarafından yakın ilgi gösterilmesinden mutluluk duyduğunu da dile getiren Demir, "Bir ilde basın camiasının önemi büyüktür. Şehrimizin gelişmesinde, yatırımların gelmesinde, çalışmaların takibinde , halkımızın haber almasını sağlamasında basının gücü ve sorumluluğu kesinlikle tartışılmaz. Konya'da ben bunu gördüm ve bundan da gurur duydum. Şimdiye kadar görev yaptığım illerde olduğu gibi Konya'da görev yaptığım süre içerisinde basın ile birlikteliğimiz ve desteğimiz devam edecek. Basın mensubu arkadaşlarımızın gerek trafikte gerek diğer ortamlarda görevlerini daha kolay ve rahat yapabilmeleri için yasaların kendilerine tanıdığı haklar çerçevesinde her türlü imkanı sağlayacağız. Yeter ki basın mensubu arkadaşlarımız ile karşılıklı diyalog ve uyum içerisinde olalım" diye konuştu.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ise Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'in kendilerini samimi ve candan karşılamasından mutluluk duyduklarını ifade ederken Konya Gazeteciler Cemiyeti ve Konya basını hakkında Demir'e geniş bilgi verdi.  Basın mensuplarının daha rahat görev yapabilmeleri için resmi kurumların da desteğine ihtiyaç olduğunu da belirten Özdemir, "İnşallah bundan sonra arkadaşlarımız sizin de belirttiğiniz gibi görevlerini yaparken bir zorluk yaşamayacak ve halkımızın sesi olmaya daha kolay ulaşacak" diye konuştu. Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'e kendilerini kabul ettikleri için teşekkür ettikten sonra objektiflerin karşısına geçti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri