Kestel, Daha Aktif Ve Daha Sağlıklı Bir Yaşam İçin Harekete Geçti

Kestel Toplum Sağlığı Fiziksel Aktivite Merkezi, ilçe genelinde aktif yaşam konusunda farkındalığın artırılması ve fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılmasını sağlamak amacıyla faaliyetlerine başlıyor.Fiziksel Aktivite Merkezi’nin...

Kestel Toplum Sağlığı Fiziksel Aktivite Merkezi, ilçe genelinde aktif yaşam konusunda farkındalığın artırılması ve fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılmasını sağlamak amacıyla faaliyetlerine başlıyor.

Fiziksel Aktivite Merkezi’nin açılışı Kestel Aile Parkı’nda gerçekleştirilen Aktif Yaşam Etkinliği ile yapıldı. Anadolu Grubu’nun ana hissedarı olduğu, Türkiye’de 9 fabrika ve 3 bini aşkın çalışanıyla faaliyet gösteren Coca-Cola İçecek ve Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü Kestel Toplum Sağlığı Merkezi işbirliği ile aktif yaşam konusunda farkındalığın artırılması ve fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılmasını sağlamak amacıyla kurulan Fiziksel Aktivite Merkezi’nin açılışı, Kestel halkının katılımıyla düzenlendi.

Kestel Fiziksel Aktivite Merkezi açılışı ve aktif yaşam etkinliği öncesinde 3 gün boyunca Kestel Meydanı’na kurulan Aktif Yaşam İstasyonu’na Kestel halkı büyük ilgi gösterdi. Aktif Yaşam İstasyonu’nu ziyaret eden yaklaşık 500 kişinin fiziksel aktivite düzeyleri ölçüldü, fiziksel aktivite düzeylerini gösteren karneler ve ölçüm sonuçları neticesinde öneri ve ipuçlarını içeren ‘Fiziksel Aktivite Rehberi’ dağıtıldı. Aktif Yaşam İstasyonu’nu ziyaret eden kişiler, Fiziksel Aktivite Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikler hakkında bilgilendirildi ve etkinliklere katılımları yönünde teşvik edildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri