Keskinoğlu Ürünlerini 75 Ülkeye İhraç Ediyor

Keskinoğlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Grup Başkanı Keskin Keskinoğlu, 75 ülkeye ihracat yaptıklarını bildirdi.

Keskinoğlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Grup Başkanı Keskin Keskinoğlu, 75 ülkeye ihracat yaptıklarını bildirdi. Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çankal, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Bülent Mercan, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi ile birlikte Keskinoğlu Şirketler Grubu’nu ziyaret etti.

Vali Savaş ve beraberindekiler piliç işleme tesisi, pişmiş ürün tesisi, Ravika Zeytinyağı dolumhanesi, yumurta işleme tesisi, viol tesisi ve yem tesisini gezerek, ürünlerin hangi aşamalardan ve kontrollerden geçerek sofralara ulaştığını gördü. Keskinoğlu, burada yaptığı açıklamada 50 yıldır en kaliteli, en lezzetli ve en güvenilir ürünleri sunduklarını söyleyerek, “Dünya gıda örgütleri tarafından global anlamda kabul görmüş sertifikalı üretim yöntemleriyle ürettiğimiz ürünlerimizi yalnızca ülkemiz tüketicisine sunmakla kalmıyor, dünyanın 75 ülkesine de ihraç ediyoruz. Kurucumuz İsmail Keskinoğlu’ndan kalan, ‘Çocuklarınıza yedirmeyeceğiniz hiçbir ürünü, tüketicinize de yedirmeyin.’ felsefesine bağlı kalarak, hem Türk tüketicisine hem de dünyaya en sağlıklı ürünleri sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Vali Savaş da Keskinoğlu Şirketler Grubu’nun Akhisar ve Ege Bölgesi’nin gurur kaynağı bir kuruluş haline geldiğini belirterek, “Burada üretim aşamalarını canlı olarak gördüğümüz sağlıklı ve leziz ürünleri tüketicilerimizin sofralarına ulaştırdıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Umuyoruz ki global bir marka olarak Ege yöresini bütün dünyada başarıyla temsil edecekler.” şeklinde konuştu. İl Müdürü Çebi ise, “Şehrimizde böylesine başarılı ve özenli bir firmanın bulunması, bütün gıda ve hijyen şartlarını yerine getirmesi hepimizi gururlandırıyor.” dedi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri