Keskin: 30 Mart Seçimleri Fütursuzca Giden Ak Parti Kamyonuna Fren Koyacaktır

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Türkiye’de Hitler faşizminde bile görülmeyen baskılar yaşandığını, 30 Mart seçimlerinin AK Parti kamyonuna fren koyacağını iddia etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Türkiye’de Hitler faşizminde bile görülmeyen baskılar yaşandığını, 30 Mart seçimlerinin AK Parti kamyonuna fren koyacağını iddia etti. Memleketi Denizli’de, ilçelerde bayram ziyaretlerine devam eden Keskin, esnaf ziyaretinde nikâha giden bir çiftle iki bebeğe nazar boncuğu taktı. Gazetecilere gündeme ilişkin açıklamalarda da bulunan Keskin, ülke yönetiminin ümmetçi ve baskıcı anlayış tarafından kuşatıldığını öne sürdü.

AK Parti iktidarının, kendi kadrolarında olduğu gibi halkın da biat eden bir yapıya dönüştürülmesini amaçladığını iddia eden Genel Başkan Yardımcısı Keskin, "Özgür akıl istenmiyor. ‘Duyma, görme, konuşma ve düşünme’ denilmek isteniyor. Bu yüzden medyada iktidara muhalefet eden köşe yazarlarının kıyımı devam ediyor. Dikensiz gül bahçesi yaratılarak, baskı ve korku iklimine uygun bir yaşam biçimi dayatılıyor." dedi. Türkiye'nin, farklı kültür ve anlayışları bünyesinde barındıran ilginç bir sosyolojik yapıya sahip olduğunu belirten Adnan Keskin, “Bu halk, boyunduruk altında yaşamayı sevmez. Bunun farkında değiller. Zannediyorlar ki karnı aç insanlar demokrasiden anlamaz. Canı yandığı zaman bu halk bırak anlamayı, sandıkta demokrasi dersi bile verir. Başbakan bu ülkenin tarihini bilmiyor, insanlarını tanımıyor. Öyle kabadayı ve maço tavırlarla ülkeyi yeniden dizayn edeceğini ve halkı hizaya getireceğini sanıyorsa hayal görüyor demektir. 30 Mart seçimleri, fütursuzca giden AKP kamyonuna mutlaka fren koyacaktır. Başbakan’ın paniği bu yüzdendir. Efelenmesi, celallenmesi ve bağırıp çağırması, paniğinin işaret fişekleridir.” şeklinde konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri