Kerim Atıcı dünya evine girdi

Merhaba Gazetesi İstihbarat Şefi Kerim Atıcı dünya evine girdi.

Merhaba Gazetesi İstihbarat Şefi Kerim Atıcı dünya evine girdi. Sun TV Haber Müdürü Sami Atıcı’nın kardeşi, Bilal Hayri Atıcı’nın torunu, Birgül-Hilmi Atıcı çiftinin oğulları Kerim, Ayşe-Mehmet Sungur çiftinin kızları Zeliha ile mutluluğa evet dedi.

Genç çiftin düğün merasimleri Cihanbeyli ve Konya merkezde düzenlenen programlar ile gerçekleştirildi. Pazartesi günü Cihanbeyli Kelhasan Kasabası Atıcılar Yaylası’nda gerçekleştirilen düğün, bir şenlik havasında gerçekleşti. Atıcı ve Sungur ailesinin yakınları Kerim ve Zeliha çiftinin mutlu günlerinde yanlarında oldu. Salı günü de Yeşil Vadi Düğün Salonu’nda misafirlerini ağırlayan aile katılımcılara geleneksel Konya düğün pilavı ikram etti.

Düğün merasimine Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut, Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan, damadın mesai arkadaşları ile çok sayıda gazeteci katıldı. Merhaba Gazetesi olarak meslektaşımız ve mesai arkadaşımız Kerim Atıcı ve eşi Zeliha’ya mutluluklar diler, Atıcı ve Sungur ailelerini de tebrik ederiz.  

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri