Kerem Öten: İnce eleyip sık dokuyoruz

Torku Konyaspor Basketbol Kulübünde transfer çalışmaları devam ediyor. yeşil-beyazlı kulübün başkan yardımcısı Kerem Öten transfer de ince eleyip sık dokuduklarını söyledi

Basketbol Süper Ligi’nde güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarını sürdüren Torku Konyaspor şu ana kadar 3 yabancı transfere imza attı. Yeşil-beyazlılar, skorer oyuncu Lasan Kromah, oyun kurucu Tyrone Brazelton ve son olarak pivot Johndre Jefferson’ı renklerine bağladı. Yeni sezonda 6 yabancı ile mücadele etmek isteyen yeşil-beyazlılar 2 yabancı ile daha anlaşmak amacında.

Kerem Öten, transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Öten yaptığı açıklamada, “Yeni sezon çalışmalarına hız verdik. Kadromuzu şekillendirmeye başladık. İddialı bir kadro geliyor diye düşünüyorum. Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Malum kaynaklarımız kıt ve bu yüzden paramız çok kıymetli. İsabetli transferler yapmak için büyük gayret gösteriyoruz. Hocamız ile de sürekli iletişim halindeyiz. En iyi kadroyu oluşturmak amacındayız” diye konuştu.

HOCAMIZIN RAPORUNA GÖRE HAREKET EDİYORUZ

Başkan Yardımcısı Kerem Öten transferde Aziz Bekir’in raporu doğrultusunda ve kendisi ile istişareli çalıştıklarını  söyledi.

Torku Konyaspor Basketbol Takımı Başantrenörü Aziz Bekir bildiği ve tanıdığı oyuncuları takıma kazandırıyor. Yeşil-beyazlıların şu ana kadar yaptığı 2 transferde Boşnak antrenörün eski öğrencisi. Başarılı antrenör genç oyuncular Doğukan Sönmez ve Merthan Mutlu ile Darüşşafaka’da beraber çalışmıştı.

KAMP AĞUSTOSTA BAŞLAYACAK

Torku Konyaspor yeni sezon için Ağustos’un ikinci haftasında top başı yapmayı planlıyor.  Yeşil-beyazlılar yurt içi kampını geçen sezonda gittiği Çanakkale’de yapacak.  Yeşil-beyazlı ekip daha sonra Bosna Hersek’te düzenlenecek turnuvaya katılmayı planlıyor.

OGÜN SEVİNÇ BEST BALIKESİR’DE  

Sezonu Torku Konyaspor Basketbol Takımında tamamlayan Ogün Sevinç, Basketbol 1.Lig ekiplerinden Best Balıkesir’e transfer oldu. Ogün düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza attı. Konyaspor’a Uşak Sportiften transfer olan 27 yaşındaki oyuncu 3,8 sayı 1,8 riabund ortalaması yakaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri