Kerem Gönlüm: Taraftarla Buluşacağım İlk Maç İçin Heyecanlıyım

Galatasaray Liv Hospital'ın yeni transferi Kerem Gönlüm, taraftarla buluşacağı ilk maç için heyecanlı olduğunu söyledi. Geçtiğimiz sezon Euroleague'de çeyrek final yapan tek Türk takımı olan ve Türkiye Basketbol Ligi finalisti olarak normal...

Galatasaray Liv Hospital'ın yeni transferi Kerem Gönlüm, taraftarla buluşacağı ilk maç için heyecanlı olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz sezon Euroleague'de çeyrek final yapan tek Türk takımı olan ve Türkiye Basketbol Ligi finalisti olarak normal sezon gruplarında doğrudan mücadele etme hakkı kazanan Galatasaray Liv Hospital, Euroleague Medya Günü için basın mensuplarıyla buluştu.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda ki organizasyonda açıklamalarda bulunan sarı - kırmızılı takımın yeni transferi Kerem Gönlüm, taraftarla buluşacağı ilk maç için heyecanlı olduğunu kaydetti. Gönlüm, şöyle konuştu:

"Yeni sezonda da Avrupa'da yakalanan ilk sekizden sonra bir üst seviyelere çıkmak için çalışacağız. Yeni bir takımız. Açıkçasıda birlikte fazla olma şansı bulamadık. Milli takımdan yeni geldik. Şimdi hazırlıklara başladık ama pek fazla vaktimizde yok. Bu hafta bir turnuvaya katılacağız. Sonra Türkiye Kupası elemeleri var. Sezona en iyi şekilde hazır olmaya çalışcağız ama dediğim gibi pekte vaktimiz yok. İnşallah yeni gelen arkadaşlarımızla kimyamız uyuşur ve güzel bir sezon geçiririz."

Euroleague maçları için ise milli basketbolcu, "Euroleague'de geçen seneki başarının üzerine biraz daha eklememiz lazım ki başarılı olduk sayılalım. Onun haricindeki biz başarısız kılar. Ama gerek Ergin abi olsun gerekte camiamız olsun hep beraber bunu yapmak için hazırız. İnşallah başarılı oluruz." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri