Kent Merkezindeki Hayvanlar Şehir Dışına Tahliye Ediyor

Şanlıurfa’da yıllardır Eyyübiye Belediyesinin kanayan yarası olan hayvan ahırlarının şehir dışına taşınması sürecini başlattı.Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla harekete geçen...

Şanlıurfa’da yıllardır Eyyübiye Belediyesinin kanayan yarası olan hayvan ahırlarının şehir dışına taşınması sürecini başlattı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla harekete geçen birimler, ilçe merkez sınırları içinde bulunan ve vatandaşların sağlığını tehdit eden ahırların taşınma sürecini başlattı. Eyüpnebi Mahallesinde 100 koyunun taşınmasıyla başlayan süreçten dolayı vatandaşlar Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti. Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Hayvan Tahliye Birimi ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Eyüpnebi Mahallesindeki diğer ahırları da tespit ediyor.

Hayvan Tahliye Birimi yetkilileri, ilçe sınırları içerisinde bulunan evlerde toplamda 5 bin hayvanın tespit edildiğini, tahliye sürecinin önümüzdeki günlerde periyodik olarak sürdürüleceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri