Kenevir Yetiştiren İki Kardeş Operasyonla Yakalandı

Sakarya'da şehir merkezi yakınında ağaçlık alanda Hint keneviri yetiştirdikleri öne sürülen iki kardeş, narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı. Aranması ve kesinleşmiş hapis cezaları bulunan iki kardeşten birinin 'kasten...

Sakarya'da şehir merkezi yakınında ağaçlık alanda Hint keneviri yetiştirdikleri öne sürülen iki kardeş, narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı. Aranması ve kesinleşmiş hapis cezaları bulunan iki kardeşten birinin 'kasten öldürme', görevi yaptırmamak için direnme' olmak üzere 3 ayrı suçtan arandığı ve kesinleşmiş 9 yıl hapsinin bulunduğu belirlendi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, E.G. ve V.G. isimli iki kardeşin Güneşler Mahallesi Kayaparseller mevkii yeni stadyum arkasındaki ağaçlık alan içerisinde hint keneviri ekimi yaptığını ve silahlı bir şekelde alanı beklediklerini tespit etti. İki kardeşin bir çok suçtan aranmalarının olduğunun anlaşılması üzerine harekete geçen polis, düzenlediği operasyonda uyuşturucu esrar maddesi yapmak için yetiştirilen 75 kök dişi hint keneviri buldu. E.G. ve V.G. isimli iki kardeş yakalandı. E.G.'den bir adet tabanca ile şarjör içerisinde 15 adet mermi ele geçirildi. E.G'nin 'kasten öldürme', görevi yaptırmamak için direnme' olmak üzere 3 ayrı suçtan arandığı ve kesinleşmiş 9 yıl hapsinin bulunduğu, V.G.'nin ise 'yaralama', 'ruhsatsız silah bulundurma' ve 'silahlı tehdit' olmak üzere 3 ayrı suçtan arandığı ve kesinleşmiş 2 yıl hapsinin olduğu tespit edildi.

Şüpheliler,emniyetteki işlemlerinin ardından çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri