Kenetlenme zamanı

Konyaspor, Hacettepe maçının hazırlıklarına devam ediyor. Basın Sözcüsü Nadir Avcan, zorlu bir oynayacaklarını ve taraftarlarının desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduklarını söyledi

Türkcell Süper Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, ligin 26. haftasında oynayacağı Hacettepe maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Yeşil-beyazlılar zorlu karşılaşma öncesinde 25 Mart’ta başladığı 6 günlük Antalya Belek kampında güç depoladı. Kamp döneminde oynanan Eskişehirspor ve Rusya Süper Lig takımlarından Rubin Kazan ile de 2 özel maç yapan Konyaspor, bu maçlarda eksikliklerini değerlendirme fırsatı buldu. Yeşil-beyazlı yönetim kurulu üyeleri, yaptıkları açıklamalarla tüm camia olarak kenetlenmeleri gerektiğinin altını çizerken, zorlu maç öncesinde taraftarlara çağrıda bulundu.

TARAFTAR DESTEĞİYLE KAZANACAĞIZ
Basın Sözcüsü Nadir Avcan, Konyaspor’un Cumartesi günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Hacettepe Spor maçında taraftar desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğunu belirterek “Onların bizleri yalnız bırakmayarak tribünleri dolduracaklarına ve takımımıza sonuna kadar destek olacaklarına inanıyoruz” dedi.
Ligde artık telafisi olmayan haftalara girildiğini ve her maçın bir final niteliği taşıdığını söyleyen Basın Sözcüsü Nadir Avcan, “Takımımız lige verilen arayı Antalya’da yaptığı kamp ile en iyi şekilde değerlendirdi. Son derece iyi şartlarda ve huzurlu bir ortamda yapılan kampta oyuncularımız, hem peş peşe gelen yenilgilerin moral bozukluğundan kurtulurken, hem de mental anlamda iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Kalan 9 haftalık maçların her birine ayrı ayrı bakıyoruz ve bizim için ilk final Hacettepe Spor ile oynayacağımız önümüzdeki maç. Kolay maç olmayacağını biliyoruz. Ama taraftarlarımızın desteğiyle zoru kolaya çevirdiğimiz maçlarında çok olduğunu da hatırlatmak isteriz. Karşılaşmanın her ne kadar iş günü olan Cumartesi oynanacak olmasına rağmen taraftarlarımızın takımımızı tribünleri doldurarak yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. Onları desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğu bir gerçek. Taraftarlarımızın başlama düdüğünden son ana kadar oyuncularımızı olumlu yönde destekleyip onlar adına itici bir güç olacakları konusunda inancımız tam. Cumartesi günü saha içerisinde futbolcularımızın, saha dışında tribünlerde de taraftarlarımızın üzerlerini düşen görevi yerine getireceklerine ve Hacettepe Spor’u Konya’dan eliboş göndereceğimiz konusunda en ufak bir şüphemiz yok. Konyaspor kalan haftaları en iyi sonuçlarla geride bırakıp sezonu kendisine yakışır bir yerde tamamlama adına Hacettepe Spor maçıyla birlikte ilk adımları atacaktır” diye konuştu.
HACETTEPE MAÇI BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI
Konyaspor yönetim kurulu, Hacettepe maçının bilet ücretlerini, sporseverleri tribünlere çekebilmek için oldukça düşük tutuldu. bilet ücretleri 1-10 lira arasında değişmekte.  Ligde son sırada yer alan rakibini yenerek nefes almayı amaçlayan Konyaspor’un bu hafta taraftarların desteğine daha çok ihtiyacı bulunuyor. Yeşil-beyazlılar, Hacettepe’yi taraftarların vereceği destekle devirerek hem iç sahada 3. galibiyetini alacak, hem de son haftalardaki kötü gidişe biri son verecekler. Bu nedenle, Hacettepe maçına, taraftarların maçı olarak bakılıyor. Konyaspor yöneticiler de, sporseverlerin Cumartesi günü maçtan önce tribünlerdeki yerlerini alarak takımı desteklemelerini istediler. Öte yandan bilet ücretleri de açıklandı. Bugünden itibaren biletix Gedavet gişelerinden satışa çıkartılacak bilet ücretleri şöyle. Kale arkaları: 1 lira. Eski yeşil, yeni yeşil, maraton ve konuk takım tribünleri: 2 lira. Kapalı tribün: 10 lira.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri