Kendinizi affettirin

Konyaspor Pazar günü Beşiktaş ile oynadığı maçta 10 kişi kalan rakibine 1-0 yenilmiş ve mücadelesiyle büyük tepki almıştı. Yeşil-beyazlı ekip bu kez kendi sahasında Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde karşılaşacak.

İttifak Holding Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş ile karşılaşacak.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'ndaki karşılaşma yarın saat 20.45'te başlayacak. Mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Palabıyık'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Burak Şeker görev yapacak.

Tek maç üzerinden oynanacak karşılaşmada kazanan takım adını yarı finale yazdıracak

Bu sezon kupada Manisa FK, Altınordu ve Gaziantep takımlarını eleyerek çeyrek finale kalan İ.H. Konyaspor 2016-2017 sezonundaki gibi şampiyon olmak istiyor.

Beşiktaş ise son 16 turunda Çaykur Rizespor'u 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.

KONYASPOR MORAL ARIYOR

Ligde kötü günler geçiren Konyaspor kupada moral arıyor. Yeşil-beyazlı ekip pazar günü deplasmanda oynadığı Beşiktaş maçında 10 kişi rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremedi ve sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Konyaspor taraftarı futbolcuların Beşiktaş’a karşı bu defa kupada kazanarak kendilerini affettirmelerini bekliyor. Yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk yarısında evinde oynadığı maçı 4-1 kazanarak büyük bir moral bulmuştu. Konyaspor evinde oynamanın avantajını kullanarak yeniden moral bulmak ve adını son 4 takım arasına yazdırmak istiyor.

İLHAN PALUT İLK MAÇINA ÇIKACAK

İsmail Kartal ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen teknik direktör İlhan Palut Konyaspor ile ilk resmi maçına kupa sınavında çıkacak. Palut yeşil-beyazlı takım ile ilk antrenmanına salı günü çıkmıştı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri