"Kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz"

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, Ankaragücü karşısında bol gollü bir galibiyet alarak, kendi göbeklerini kendilerinin kesmeleri gerektiğini söyledi.

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, Ankaragücü karşısında bol gollü bir galibiyet alarak, kendi göbeklerini kendilerinin kesmeleri gerektiğini söyledi. Çınar,  geçen hafta Şanlıurfaspor karşısında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını belirtti.
    
Şanlıurfa'da sıcak havayla birlikte takımın rehavete kapıldığını aktaran Çınar, ligin sonuna geldiklerini, gündüz maçlarının takımları olumsuz etkilediğini ifade etti.
    
Play-off iddialarını son maça bırakmalarının iyi olmadığını vurgulayan Çınar, "1461 Trabzon'un play-off oynamayacağı açıklandı, ancak biz işi buna bırakmayacağız. Ankaragücü karşısında bol gollü bir galibiyet alıp, kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz. Maçımıza konsantre olmalıyız. Ligin ilk yarısında rakibimiz karşısında güzel bir oyun sergilemiştik. Çıkıp oyunumuzu oynayacağız ve sonuçları bekleyeceğiz" diye konuştu.
    
Çınar, play-off oynama ihtimallerinin yüksek olduğunu, taraftarların sağduyulu davranarak herhangi bir cezaya neden olmamaları gerektiğini dile getirdi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri