Kendi evimizde beraberlik!

Atiker Konyaspor sahasında Evkur Yeni Malatyaspor ile berabere kaldı

Maç 1-1 sona erdi

 90' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Deni Milosevic ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından uzaklaştırıyor.

90' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Nejc Skubic bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

90' Ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Danijel Aleksic kaleye uzaklardan şutunu gönderiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

90' Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Aboubakar Kamara ceza sahası içine girip pasını Ömer Şişmanoğlu'na gönderiyor. Altıpas önünde topla buluşan Ömer Şişmanoğlu vuruşunu yapıyor ancak bu top kale direğinin hemen yanından dışarı çıkıyor.

90' Maçın sonuna en az 5 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

89' Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Danijel Aleksic ceza sahası yayı içinden kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kaleci Serkan Kırıntılı'nın kontrolünde kalıyor.

87' Ali Turan hakeme yaptığı itirazları sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

85' GOOOLL!! Atiker Konyaspor, Adis Jahovic'in penaltı golüyle skoru 1-1'e taşıyor.

84' Penaltı vuruşu için topun başına Adis Jahovic geçiyor.

83' Fabien Farnolle, Adis Jahovic'e ceza sahası içinde yaptığı müdahale sonrasında penaltıya sebebiyet veriyor.

82' Evkur Yeni Malatyaspor üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Adem Büyük çıkıyor ve yerini Ömer Şişmanoğlu'na bırakıyor.

79' Atiker Konyaspor üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Marko Jevtovic çıkıyor ve yerini Mustapha Yatabare'ye bırakıyor.

77' Sağ kanatta atılan kısa pasla topla buluşan Nejc Skubic ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

76' Adem Büyük, Nejc Skubic'e sağ kanatta yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

75' Serkan Kırıntılı, Murat Yıldırım'a gol sonrasında yaptığı el hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

74' GOOOLL!! Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Ahmed Ildiz rakibinden sıyrılıp ceza sahası içine giriyor ve pasını Danijel Aleksic'e gönderiyor. Danijel Aleksic topu sağına çekiyor ve kaleye şutunu gönderiyor. Uzak direğe de çarpan bu top ağlarla buluşuyor. Evkur Yeni Malatyaspor, Danijel Aleksic'in golüyle skoru 1-0'a taşıyor.

73' Evkur Yeni Malatyaspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Thievy Bifouma çıkıyor ve yerini Ahmed Ildiz'a bırakıyor.

72' Aboubakar Kamara, Deni Milosevic'i arkadan çekerek yerde bırakıyor ve bu hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

69' Atiker Konyaspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Abdou Traore çıkıyor ve yerini Ali Çamdalı'na bırakıyor.

65' Mitchell Donald, Abdou Traore'ye yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

62' Evkur Yeni Malatyaspor ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Guilherme Marques çıkıyor ve yerini Aboubakar Kamara'ya bırakıyor.

60' Orta alanın solunda rakipten kazandığı topla ilerleyen Thievy Bifouma ceza sahası içine topla giriyor. Kaleye sol ayağıyla şutunu gönderiyor ancak bu top Petar Filipovic'den geri dönüyor. Dönen topla tekrar buluşan Thievy Bifouma bu sefer sağına çektiği topa plase bir vuruş yapıyor ancak bu top uzak direğe çarpıp oyun alanına geri dönüyor.

59' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Adis Jahovic ceza sahası içine ortasını yapıyor. Kademedeki oyuncular bu topu kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

58' Ceza sahası dışı sol çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Adis Jahovic kaleye şutunu gönderiyor. Barajda duran oyunculardan seken topu takip eden Fabien Farnolle son anda bu topu kornere gönderiyor.

56' Atiker Konyaspor ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Ömer Ali Şahiner çıkıyor ve yerini Moryke Fofana'ya bırakıyor.

54' Orta alandan atılan pasla buluşan Deni Milosevic kaleyi cepheden gören uzak noktadan şutunu gönderiyor ancak bu şut etkisiz oluyor ve dışarı çıkıyor.

50' Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içine çevirilen top savunma oyuncularından sekiyor seken topu takip eden Mitchell Donald altıpasın sağ çaprazından kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

46' Hakem Halil Umut Meler ikici yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. İkinci yarı Atiker Konyaspor'lu oyuncuların vuruşuyla başlıyor.

45' Marko Jevtovic hakemi aldatmaya yönelik hareketi sebebiyle sarı kart ile cezalandırılıyor.

45' Hakem Halil Umut Meler, VAR'a gidiyor ve müdahalede bulunmadığı için penaltıyı iptal ediyor.

45' Ceza sahası dışı sağ çaprazda seken topla buluşan Guilherme Marques kaleye yerden şutunu gönderiyor ancak bu top kaleci Serkan Kırıntılı'nın kontrolünde kalıyor.

45' Petar Filipovic, Guilherme Marques'e faul yapıyor ve sonrasında hakeme yaptığı itirazları sonucunda sarı kart ile cezalandırılıyor.

45' İlk yarının sonuna en az 4 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

45' Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Issam Chebake ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kaleci Serkan Kırıntılı'nın kontrolünde kalıyor.

40' Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sornasında topun başına geçen Abdou Traore bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

35' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Ömer Ali Şahiner ceza sahası içine ortasını yapıyor. Kafalardan seken topu kontrol eden Petar Filipovic döner dönmez kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top farklı şekide kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

30' Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Nejc Skubic ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kaleci Fabien Farnolle'un kontrolünde kalıyor.

28' Sağ kanatta topla buluşan Marko Jevtovic, Mitchell Donald'dan sıyrılıp kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Fabien Farnolle'un kontrolünde kalıyor.

27' Ceza sahası yayı önünde kısa pasla topla buluşan Deni Milosevic rakibinden sıyrılıp ceza sahası yayı içinden yerden kaleye şutunu gönderiyor. Fabien Farnolle yerden gelen bu topu kolayca kontrol ediyor.

22' Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Danijel Aleksic ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kaleci Serkan Kırıntılı'nın kontrolünde kalıyor.

16' Orta alandan atılan pasa hareketlenen Ömer Ali Şahiner sol kanatta ofsaytta kalıyor.

15' Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Abdou Traore kısa pasını Deni Milosevic'le buluşturuyor. Ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Deni Milosevic bekletmeden yerden kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

11' Arturo Mina tedavisi için saha kenarına alınıyor ve oyun kaldığı yerden devam ediyor.

9' Arturo Mina orta alandanda girdiği ikili mücadelede sakatlanıyor ve oyun kısa süreliğine duruyor.

6' Savunmadan atılan uzun topa hareketlenen Adem Büyük sağ kanatta ofsaytta kalıyor.

2' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Danijel Aleksic ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından kafa ile ön direkten uzaklaştırılıyor.

1' Hakem Halil Umut Meler maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Maç konuk ekip Evkur Yeni Malatyaspor'lu oyuncuların vuruşuyla başlıyor.

- Her iki takımın oyuncuları sahaya çıkıyor. Maç seremoinden hemen sonra başlayacak.

- İki takım arasındaki son karşılaşma ligin ilk yarısında ve Evkur Yeni Malatyaspor'un sahasında gerçekleşmişti. Bu karşılaşma 1-0'llık Atiker Konyaspor galibiyetiyle sona ermişti.

- İki takım arasında daha önce oynanan 3 karşılaşma bulunmakta. Bu maçlarda Atiker Konyaspor'un 1 galibiyeti bulunurken, Evkur Yeni Malatyaspor'un 1 galibiyeti bulunmakta. Aralarındaki 1 maçta ise eşitlik bozulmadı. Atiker Konyaspor'un attığı 2 gole Evkur Yeni Malatyaspor 2 golle karşılık verdi.

- Evkur Yeni Malatyaspor'da ise sakatlıkları bulunan; Ömer Şişmanoğlu, Issiar Dia ve Rahman Buğra Çağıran bu maçta forma şansı bulamıyor.

- Atiker Konyaspor'da sakatlıkları bulunan; Selim Ay, Amir Hadziahmetovic ve Paolo Hurtado bu maçta forma şansı bulamıyor.

- Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 13:30'da başlayacak olan müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

- Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 13:30'da başlayacak olan müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

- Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonunun 21. haftasında Atiker Konyaspor kendi sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri