Kemal Kılıçdaroğlu yine 128 milyar doları sordu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP MYK toplantısında, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in 128 milyar doların akıbetini açıklaması gerektiğini söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin merkez yönetim kurulu (MYK) toplantısında yaptığı konuşmada, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e "şeffaflık" vurgusu yaparak, Merkez Bankası'nın 128 milyar dolarının nerede olduğunu sorduğu öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen MYK toplantısında, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve hükümetin "şeffaflık" söylemiyle ilgili eleştirilerde bulundu. Kılıçdaroğlu'nun, "Halka ilişkiler çalışması yapıyorlar. 'Şeffaflık' deyip duruyorlar. O zaman Mehmet Şimşek açıklasın, bu Merkez Bankası'nın 128 milyar doları nerede?" sorusunu yönelttiği ifade edildi.

Toplantıda Kırmızı Koltuklu Mehmet'in (KKM) gelirlerine dair sunum yapıldığı ve Kılıçdaroğlu'nun bu sunumun ardından "İnsanlar bugün kefen bezi alırken bile vergi veriyor ama KKM gelirlerinden bir kuruş vergi alınmıyor. Buradan kimler, ne kazanıyor? Bu paralar nereye gidiyor, hesap sahipleri kimler? Servetlere servet katılıyor" şeklinde bir değerlendirmede bulunduğu belirtildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri