Kemal Coşkunöz Satellite Kılıç Turnuvası'nın Hazırlıkları Tamamlandı

Türkiye Eskrim Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Coskunöz Holding katkılarıyla düzenlenen, 4. Uluslararası Kemal Coşkunöz Satellite Kılıç Turnuvası'nın hazırlıkları tamamlandı.11-12 Ekim tarihlerinde Bursa Nilüfer Spor Salonu'nda...

Türkiye Eskrim Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Coskunöz Holding katkılarıyla düzenlenen, 4. Uluslararası Kemal Coşkunöz Satellite Kılıç Turnuvası'nın hazırlıkları tamamlandı.

11-12 Ekim tarihlerinde Bursa Nilüfer Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek ve 2 gün sürecek olan müsabakalarda farklı ülkelerin eskrimcileri mücadele edecek. Turnuvada, ilk gün erkek kılıç müsabakaları silah kontrolünün ardından start alacak. İkinci ve son gün bayan eskrimciler final heyecanı yaşayacak.

İş adamı Kemal Coşkunöz anısına düzenlenen turnuvada Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanı Müminhan Bilgin, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Zekeriya Altuntaş, Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta ve Coşkunöz Holding Genel Koordinatörü Cenk Yöney protokoldeki yerlerini alarak sporcuları yalnız bırakmayacak.

Seyircileri salona davet eden yetkililer, ciddi ve çekişmeli müsabakalara dikkat çekerken, şimdi gözler yarın başlayacak turnuvaya çevrildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri