Kefilsiz Ev Kredisi Nasıl Alabilirim?

Banka kredilerinde türü her ne olursa olsun taşıt, ihtiyaç, tüketici ya da konut kredisi bakılmaksızın kefil istenilmekteydi.

         Banka kredilerinde türü her ne olursa olsun taşıt, ihtiyaç, tüketici ya da konut kredisi bakılmaksızın kefil istenilmekteydi. Ayrıca kefilin de genel de memur ya da emekli olması talep edilir ki neyse ki bu koşul önce ihtiyaç kredilerinden kaldırıldı şimdi de sıra kredi veren bankalara geldi. Ever, artık ev kredilerinde de kefil şartı tarihe karışıyor.

 

        Kredi almanız için gereken tek şey kredi notunuzun yüksek olması, zaten kredi notunuz yüksek ise bankalara olan ödemeleriniz düzenli anlamına gelmektedir bu ve her banka kuşku duymadan kredinizi verir. Ayrıca ev kredilerinde borcunuz bitene kadar ev banka tarafından ipotek edilmektedir. En kötü ihtimal borcunuzu ödemezseniz ev banka tarafından alınıyor. Tüm bu seçenekler de bir ayara gelince kefile gerek kalmıyor.

      veren bankalar; Akbank, Deniz bank, İş bankası, Vakıf bank şeklinde örneklendirebilir ve sıralayabiliriz. Zaten birçok banka artık aktif olarak bu hizmeti veriyor. Sizde kefilsiz kredi ile ve sahibi olun.

Bankalar dışında kredi almak istiyorsunuz ve ssksız çalışıyorsanız hemen sitesine ulaşarak ihtiyacınıza yönelik konut,taşıt veya ihtiyaç kredisi alabilirsiniz.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri