Kefile Gerek Kalmadan Kredi Alınabilir mi?

Artık birçok kredide kefil devri sona erdi hatta küçük miktarlı ihtiyaç ve tüketici kredilerinin yanı sıra taşı ve konut kredilerinde de kefil şartı neredeyse ortadan kalktı buna bağlı olarak artık bana kim kefil olur, memur kefil nereden bulacağım, emekl

Artık birçok kredide kefil devri sona erdi hatta küçük miktarlı ihtiyaç ve tüketici kredilerinin yanı sıra taşı ve konut kredilerinde de kefil şartı neredeyse ortadan kalktı buna bağlı olarak artık bana kim kefil olur, memur kefil nereden bulacağım, emekli kefil çevrem de var mı sorularına son verildi.

      

           veren banka hatta bankalar var. Bunlardan birisi de İş bankası. İş bankası kefilsiz konut kredisi veriyor. Yapmanız gereken tek şey bankanın en yakın şubesine giderek başvuru yapmak. Ardından banka tarafından size başvuru formu doldurtulacak ve tapu örneği, SGK prim dokümanı, gelir belgesi gibi evraklar istenecektir. Bu evrakları da temin ettikten sonra kredinizi alarak kira ödercesine geri ödemelerinizi yapabilirsiniz. Ev sahibi olmak artık hayal değil. Bankadan kredinizi alın ve kira ödemekten kurtulun.Bankalar genelde vermektedir ama bu seferde iyi bir gelir veya ipotek göstermeniz gerekebilir. Özellikle konut kredilerinde rakamlar daha büyük olduğu için ev veya dükkan tapusu v.s ipotek göstermeniz istenebilir. Şöyle düşünün siz banka olsanız kişilere ne karşılığında nasıl bir güvenle kredi verirdiniz..

almak için bir takım çözüm yollarını aracı kurum ve kuruluşlar üretebilir bunları öğrenip yeterince ve doğru bilgi aldıktan sonra şansınızı deneyebilirsiniz.

           Kefilsiz konut kredisi veren banka sadece İş bankası değil tabi ki başka bankalar da var araştırmanız yeterli olacaktır. Sonrasında karar verin ve evinizi alın.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri