Kediden sonra şimdi de yılan!

SAKARYA'nın Akyazı ilçesinde bulunan bir beton firmasına ait elektrik trafosuna giden şantiye çalışanları, trafonun içerisinde yaklaşık 2 metre boyunda yılanla karşılaştılar.

SAKARYA'nın Akyazı ilçesinde bulunan bir beton firmasına ait elektrik trafosuna giden şantiye çalışanları, trafonun içerisinde yaklaşık 2 metre boyunda yılanla karşılaştılar. Yılan trafodan sopalarla çıkartılıp öldürüldü.

D-100 Karayolunda faaliyet gösteren bir beton üretim firmasında son günlerde voltaj düşüklüğü yaşandı. Bu voltaj düşüklüğünü araştırmak için trafoya giden şantiye görevlisi, trafo içerisindeki sigortaların üzerinde yatan yaklaşık 2 metre boyunda yılanla karşılaştı. Trafoya giren yılanı sopalarla dışarıya çıkararak telef edildikten sonra sonra yılanın trafoya verdiği tahribatı onarıp tesise yeniden elektrik verdiler.

Şantiye görevlisi Mehmet Aydın, "İşletmede zaman zaman kısa devre oluyordu. Arızayı gidermek için elektrik panosuna gittim. Panoyu açtığımda şoke oldum. Yaklaşık 2 metre boyunda bir yılan trafonun içerisinde yatıyordu. Yılanı sopalarla dışarıya çıkarıp etkisiz hale getirdik" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri