Kedi Yarışmasında Ankara’nın En Güzeli ‘romeo’ Oldu

Pursaklar Belediyesi'nin ‘Hayvan Sevgisine Ödül’ projesi kapsamında düzenlediği Ankara Kedisi Güzellik Yarışması'nda 96 kedi birincilik için podyumda boy gösterdi. Çekişmeli geçen üzellik yarışmasının birincisi ‘Romeo’ adlı kedi...

Pursaklar Belediyesi'nin ‘Hayvan Sevgisine Ödül’ projesi kapsamında düzenlediği Ankara Kedisi Güzellik Yarışması'nda 96 kedi birincilik için podyumda boy gösterdi. Çekişmeli geçen üzellik yarışmasının birincisi ‘Romeo’ adlı kedi oldu. Yarışmada ayrıca İbrahim Sayar adlı vatandaş, kedisi ‘Şakir’ için yazdığı şiiri okudu.

Ankara ile özdeşleşen Ankara Kedisi’nin neslini korumak, bunu dünyaya tanıtmak ve hayvan sevgisini teşvik etmek amacıyla üç yıldır düzenlenen Ankara Kedisi Güzellik Yarışması vatandaşlardan bu yıl da yoğun ilgi gördü. Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi’nde saat 12.00'de başlayan yarışmayı izlemek için vatandaşlar erkenden salonu doldurdu. Ankara’nın en güzeli olmak için 96 kedinin katıldığı yarışmaya 225 kedi sahibi kayıt yaptırdı.

Podyuma sıra ile çıkan kediler, ardından 4 kişilik jürinin kontrolünden geçti. Jüri üyeleri kedilerin tüyüne, kuyruk yapısına, davranış biçimlerini dikkatle inceledi.

Yarışmada ayrıca İbrahim Sayar adlı vatandaş, kedisi ‘Şakir’ için yazdığı şiiri okudu.

Güzellik yarışmasını ‘Romeo’ adlı kedi kazanırken, ‘Erkek’ adlı kedi ikinci, ‘Safir’ adli kedi ise üçüncülüğü elde etti.

'Romeo' sahibine Bosna turu kazandırdı. İkinci olan kedinin sahibi dizüstü bilgisayar, üçüncüye ise tablet hediye edildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri