Kazanmayı çok istedik ama istediğimiz olmadı

Konyasporun genç oyuncularından Tolga Ünlü, Giresunspor karşısında iyi mücadele etmelerine ve gol pozisyonlarına girmelerine rağmen değerlendiremediklerini, uzatma dakikalarında buldukları golle 1 pu

Konyaspor’un genç oyuncularından Tolga Ünlü, Giresunspor karşısında iyi mücadele etmelerine ve gol pozisyonlarına girmelerine rağmen değerlendiremediklerini, uzatma dakikalarında buldukları golle 1 puan aldıklarını söyledi. Tolga Ünlü, hesapta olmayan bir beraberlik aldıklarını ancak alınan 1 puanın değerinin kalan haftalarda ortaya çıkacağına inandığını söyledi.

Maçtan sonra yaptığı açıklamasına 'Zor bir maç olacağını biliyorduk' sözleriyle başlayan genç futbolcu Tolga Ünlü, "Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Rakip golü bulup defans yapmaya başlayınca golün gecikmesi üzerimizde strese neden oldu ve beklenen oyunu ortaya koyamadık. İlk yarıda kötü oyuna rağmen yakaladığımız pozisyonlar vardı. Ancak bunları değerlendiremedik. İkinci yarıya iyi başladık. Rakibimizi sahasında çıkartmadık, pozisyon vermedik. Baskılı oyunumuz sonucu yakaladığımız fırsatlarda direkten dönen topumuz, çizgiden çıkartılan pozisyonlarımız var. Oyunu bırakmamamızın karşılığını uzatma dakikalarında bulduğumuz golle aldık. Amacımız tabi ki de kazanmaktı. Ancak başaramadık. Hesapta olmayan puanlar kaybettiğimiz gerçek. Ama Bank Asya 1.Lig böyle sürpriz sonuçlara açık bir lig. Belki alınan bu 1 puanın değerini kalan haftalarda anlayacağız. Mücadelelerinden dolayı takım arkadaşlarımı kutluyorum. Artık kalan 6 haftaya odaklanmak zorundayız. Biz inanıyoruz. Başaracağız" şeklinde görüş belirtti. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri