Kazanmaya devam

Konya Anadolu Selçukluspor’un genç stoperi Can Demir Aktav, Hatayspor karşısında kazanılan puanın önemine değinirken, kazanarak yollarına devam edeceklerini söyledi

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da Hatayspor deplasmanından kazanılan 1 puanın sevinci var. Deplasmanda zorlu rakibine geçit vermeyen yeşil beyazlılar, Hatayspor’u da liderlikten eden takım oldular.
Bu arada Konya Anadolu Selçukluspor’da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları başladı. Teknik Direktör İlker Erdem gözetiminde çalışmalarını sürdüren yavru kartallarda tüm oyuncular antrenmana katıldı. 2 haftadır sakatlığı bulunan Abdülkerim Bardakçı’nın giderek iyileştiği gözlendi.

“PUAN ALMAK ZORUNDAYDIK”
Yeşil beyazlılar da genç stoper Can Demir Aktav önemli bir karşılaşmadan puan alarak ayrıldıkları belirterek, “Önemli bir karşılaşmaydı bizim adımıza. Üst üste iki hafta deplasmandan kritik maçlar oynadık. Tarsus deplasmanında alınan 3 puanın anlamlı olması içinde Hatayspor karşısında puan kazanmak zorundaydık. Öyle de oldu. Tüm takım arkadaşlarımı ve ağabeylerimi kutlarım. Güzel bir haftayı geride bıraktık.” dedi.

“GÜZEL BİR İSTATİSTİK YAKALADIK”
Bu hafta oynayacakları Yeni Malatyaspor maçıyla ilgili olarak ise Can Demir, “2 hafta aradan sonra sahamızda önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Malatyaspor tartışmasız ligin güçlü ekiplerinden bir tanesi… Son iki haftada aldığımız puanlar ortada. Güzel bir istatistik yakaladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Rakibin sıralamada nerede olduğunun pek bir önemi yok. Bu takım sahaya çıkıp elinden geleni yapmaya devam edecek. Umarım taraftarında desteği ile Y. Malatyaspor karşısında da puan veya puanlarla sahadan ayrılırız. Yolumuza kazanarak devam edeceğimize inancımız tam.” şeklinde konuştu.

“ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN PUAN ALMASI”
Can Demir, Hatayspor  maçında kaleye geçmesiyle alakalı soruya ise şu cevabı verdi; “Zeki abinin yaşadığı o üzücü olay sonrası birinin kaleye geçmesi gerekiyordu. O da ben oldum. Maçın bitimine uzatmalarla birlikte 10 dakika kadar vardı. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Güzel bir tecrübeydi. Önemli olan takımın o zorlu deplasmandan puan çıkartmasıydı ve bunu da başardı. Stoperde ya da kalede az da olsa bunda katkım varsa sevinirim.”

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri