Kazanmasını bilen takımız

Karaçayır: Şartlar ve rakip ne olursa olsun kazanmayı alışkanlık haline getirdik. Ve sahada akıtılan terin, harcanan emeğin karşılığını da galibiyetle aldık. Teknik heyetimizi ve oyuncularımızı kutluyorum

SIFIR HATAYLA OYNADIK

Torku Konyaspor'un Etimesgut Belediyespor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 2.hafta maçını izleyen Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karaçayır, kupada ikide iki yaparak yoluna kayıpsız devam eden temsilcimizin şartlar ne olursa olsun artık kazanmayı alışkanlık haline getirdiğini söyledi.  Ali Karaçayır, yeşil-beyazlı takımın Etimesgut Belediyespor karşısında yaklaşık 75 dakika 10 kişiyle mücadele etmesine rağmen 'sıfır' hatalı bir oyun ortaya koyduğunu ifade ederek,  kupada yollarına devam ettiklerini söyledi.

CİDDİ BİR POZİSYON VERMEDİK

Karaçayır "Ligde ve kupada oynadığımız son maçlara bakıldığında maruz kaldığımız hakem hataları ortada. Bu Etimesgut Belediyespor maçında da devam etti. Tecrübesiz hakemleri böylesine maçlara verdiğiniz zaman 'İyi yönetmeliyim' endişesiyle olmadık kararlar verebiliyorlar. Bizim de yaşadığımız tam anlamıyla buydu. Kırmızı kart, verilmeyen kartlar, fauller daha birçok şeyi sayabiliriz. Biz bunu tribünden, sporseverlerde ekrandan gördü. Umarım asıl görmesi gerekenlerde görür ve yaşananlara artık bir son verilir. Her şeye rağmen takımımız maçta inanılmaz bir mücadele ortaya koydu. Rakibe öyle ciddi bir pozisyon vermedik. Takımımız şartlar ne olursa olsun kazanmayı alışkanlık haline getiren bir ekip olduğunu bir kez daha gösterdi. Ve sahada akıtılan terin, harcanan emeğin karşılığını da galibiyetle aldık. Teknik heyetimizi ve oyuncularımızı kutluyorum. Kupada ikide iki yaparak yolumuza kayıpsız devam ediyoruz. İddiamızı ortaya koyduk. Amacımız buradan grup birincisi olarak çıkıp, gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Bunu da başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ MAÇI ZOR MAÇ

Torku Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karaçayır, ligde 26 puan toplayarak en başarılı ilk yarı performansına ulaşan takımımızın Beşiktaş maçına da değinerek, "Diğer maçlar gibi zor olacak. Ama mücadele etmeden, istemeden zoru başarmak imkansız. Biz takımımıza güveniyoruz. İnşallah Pazar günü sahadan iyi bir sonuçla ayrılarak devre arasına moralli gireceğiz ve başarılı performansımızı da devam ettireceğiz" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri