Kazanmak zorundasın

Son haftalarda aldığı sonuçlarla taraftarını üzen İttifak Konyaspor yarın sahasında Gençlerbirliği karşılaşacak. Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele saat 15.00’da başlayacak.

İttifak Holding Konyaspor Süper Ligin 10. hafta maçında sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele yarın saat 15.00’da başlayacak. Maçı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını İlker Takpak ve Abdullah Bora Özkara yapacak. Zorlu mücadelede dördüncü hakem olarak ise Burak Taşkınsoy görev yapacak. Maçta VAR olarak Atilla Karaoğlan, AVAR olarak ise Murat Erdoğan görev yapacak

FUTBOLCULAR KENDİNİ AFFETİRMEK İSTİYOR

Son haftalarda oynadıkları futbol ve aldıkları sonuçlar nedeniyle taraftarlar tarafından eleştirilen futbolcular Gençlerbirliği maçnı kazanarak kendilerini affettirmek istiyor. Fenerbahçe karşısında alınan farklı yenilgi ve kupa maçında ortaya konulan futbol yeşil-beyazlı camiada şok etkisi yaşatmıştı. Konyaspor bu şoku Gençlerbirliği maçı ile atlatmak istiyor.

SERKAN KIRINTILI KALEYE DÖNÜYOR

İç sahada oynanan Yeni Malatyaspor maçının 20. saniyesinde kırmızı kart gören Serkan, bir maçlık cezasını tamamladı. Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe maçında kalede yer alan Ertuğrul Taşkıran, performansıyla sınıfta kalmıştı.

Ertuğrul, kupada oynanan Eyüpspor maçında da kaleyi korurken bu 3 maçı da Konyaspor’un kaybetmesi dikkat çekti. Serkan Kırıntılı, bu hafta oynanacak Gençlerbirliği maçıyla beraber yeniden formasına kavuşacak.

RAKİP DE SIKINTILI GÜNLER GEÇİRİYOR

Konyaspor’un evinde ağırlayacağı Gençlerbirliği 6 puan ile 17. sırada bulunuyor. Lige kötü bir başlangıç yapan Ankara ekibi 9 maçta sadece 1 kez kazanabildi. 5 mağlıbiyet 3 beraberlik alan Kırmızı-Kara için tehlike çanları şimdiden çalmaya başladı. Sezona 3 mağlubiyet ile başlayan Gençlerbirliğ sırasıyla Çaykur Rizespor, Gaziantep FK ve Başakşehir’e mağlup oldu. Trabzonspor ve Alanyaspor ile berabere kalarak ilk puanlarını alan Ankara ekibi Başkent derbisinde Ankaragücü’ne mağlup olarak 6 hafta sonunda 2 puanda kaldı. Kırmızı siyahlı ekip Galatasaray beraberliği ve Antalyaspor galibiyetleri ile durumu pozitife çevirse de son olarak evinde Denizlispor’a mağlup oldu.

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri