Kazanmak istiyoruz

Anadolu Selçukspor teknik direktörü Cenk Özcan, hafta sonu evlerinde ağırlayacakları Anadolu Üsküdarspor mücadelesi öncesi açıklamalarda bulundu. Özcan, amaçlarının Anadolu Üsküdarspor'u yenerek iç sahadaki kazanma geleneklerini sürdürmek istediklerini ka

ZORLU SÜREÇ VAR

Anadolu Selçukspor teknik direktörü Cenk Özcan, “Önümüzde zorlu bir maç serisi var. Ama biz seriye başlarken bunu hafta hafta, maç maç olarak değerlendirmek istiyoruz. Öncelikli iç sahada yarın günü oynayacağımız Anadolu Üsküdar 1908 karşılaşması var. Hedefimiz kendi sahamızda ki kazanma geleneğini sürdürmek. İç sahada beşinci resmi maçımıza çıkacağız. Sonrasında Türkiye Kupası maçı için deplasmana gideceğiz. Ardından lig maçında  Keçiörengücü deplasmanına çıkacağız. 9 Kasım'a kadar haftada üç maç yaparak devam edeceğiz. Bunun zorluklarının farkındayız ve hazırlıklarımızı ona göre yapacağız” dedi.

DEVAMLILIĞI SAĞLAMAK İSTİYORUZ

Ligde puan sıralamasının her hafta değiştiğine dikkat çeken teknik direktör Cenk Özcan, “Birbirine yakın güçteki ekiplerin mücadele ettiği bir ligte yer alıyoruz. Aldığınız bir puan bir hafta sizi dört basamak yukarıya taşıyabiliyor, puansız kapattığınız bir hafta sonunda üç-dört basamak aşağı düşebiliyorsunuz. Devamlılığı sağlamak amacımız var. Ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda puan alamadık. Zonguldak Kömürspor müsabakasında ufak detayları gerçekleştiremedik ve beklemediğimiz bir sonuç yaşadık. Oyunun genelinde topa hakim olan, iyi oynayan bizdik. Zaman zaman yaşadığımız tecrübesizlikler saha içinde yaptığımız hatalara sebep oluyor. Buda sonuca tesir ediyor. Ancak takımımızın genel yapısından memnunum” ifadelerini kullandı.

TARAFTARI ÖNEMSİYORUZ

Futbolun taraftar ile güzel olduğuna ve maçlarını kalabalık taraftar topluluğu önünde oynamak istediklerini ifade eden teknik direktör Cenk Özcan, “İç saha biz taraftar desteğini çok önemsiyoruz. Taraftarımızın yanımızda olmasını çok istiyoruz. Deplasmanda oynadığımız müsabakalarda hakemler tribünlerin etkisi altında kalıp zaman zaman yanlış kararlar verebiliyorlar. En azından iç sahada bunun önüne geçmeliyiz. Geçtiğimiz haftalarda yanımızda olan bize destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Taraftarımız gelsin biz onları keyifli futbol izlettirme sözü veriyoruz, onlarda bizim enerjimize enerji katsınlar yanımızda olsunlar” şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri