Kazanmak istiyoruz

Torku Konyaspor Menajeri Seyit İçgül, Bursaspor deplasmanında galip gelmek istediklerini belirterek, maçın taraftarsız oynanmasının kendileri için bir avantaj olduğunu ifade etti.

Spor Toto Süper Lig’de 26. hafta karşılaşmasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Torku Konyaspor bu maçın hazırlıklarının Konya ayağını tamamlayarak Bursa’ya gitti. Yeşil beyazlı temsilcimizde Menajer Seyit İçgül zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, deplasmandan puan veya puanlarla ayrılmak istediklerini dile getirdi.

“ZOR MAÇ OLACAK”
İçgül karşılaşmanın taraftarsız oynanmasının kendileri için bir avantaj olduğunu dile getirerek, “Valla iki takım içinde zor bir maç olacak. Artık telafi olmayan haftalara giriyoruz şöyle baktığımızda zor bir dönemece giriyoruz. Ama Antep bizi nasıl yenebiliyorsa, Erciyesspor bizi yenebiliyorsa, bizde gidip orada Bursaspor’u yenebiliriz. O güce de sahibiz. Ali Çamdalı ve Mehmet Güven eksik, Thorvaldsson sakat. Vukovic’in durumu henüz net değil. Onun yerine Ali Turan’ın cezası bitti, Elvis’in durumu şu anda iyi. Biz şu anda zor bir süreçten geçiyoruz ama, inşallah bu süreci atlatacak kalitedeyiz. Ayrıca taraftarsız olarak oynamak bu maç için bizim adımıza avantaj. Asıl önemli olan ise bizim sahada neler yapacağımız. Orada iyi mücadele edip, savaşıp puan veya puanlarla dönmek hedefindeyiz.”  dedi.

“GEKAS SAHADA OLACAK”
Uzun zamandır sahalardan uzak kalan Gekas’ın son durumu ile ilgili ise İçgül şunları söyledi, “Gekas’ın şu anda bir sıkıntısı yok. An itibari ile oynaması önünde bir engel bulunmuyor. Antrenmanlara katılmaya başladı. Bizimle beraber çalışıyor. Hafta sonu sahada olur diye düşünüyoruz.”

“BİZİ AŞAN KONULAR
Başkan Ahmet Şan’ın Gaziantepspor maçı ardından yaptığı açıklamaların takıma nasıl yansıdığı noktasındaki soruya ise İçgül, “Biz istiyoruz ki; bu başkanımız, bu yönetimimiz görevine devam etsin. Ancak bu konular bizi aşıyor. Biz her şeye kulağımızı kapatıp, şu maçlardan nasıl puan alırız, nasıl bu maçları geride bırakırız onun düşüncesindeyiz. Onlar bizim büyüklerimizin, ağabeylerimizin, başkanımızın bileceği konular. İnşallah Konyaspor adına en hayırlısı olur. Ayrıca şu anda yönetim inanılmaz anlamda mücadele ediyor. Destek veriyor ve ellerinden geleni yapıyorlar. O yüzden bu konuda pek açıklama yapmak  doğru değil.” cevabını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri