Kazanma zamanı

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Akhisar Gençlik ile zorlu bir 90'a çıkacak olan Konyasporda geri sayım sürerken, yeşil-beyazlı ekibin genç futbolcusu Abdullah, maçı kazanacaklarını söyledi
Konyaspor’da, yarın iç sahada Akhisar Gençlik ile oynanacak maç için geri sayım başladı. Hazırlıklar galibiyet içini yapılıyor. Yeşil-beyazlı takımın, önceki gün akşam saatlerinde sona eren antrenmanına tüm futbolcular katıldı. Bazı yöneticilerinde izlediği ve neşe içerisinde geçen antrenman Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde ki antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Çıkış koşuları ile devam eden çalışma, gruplara ayrılan oyuncuların yarı sahada pas tekniğine dayalı yaptıkları çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Konyaspor’da, hazırlıklar dün de akşam saatlerinde yapılan taktik antrenmanıyla devam etti. Bu sabah ter atarak hazırlıkları tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar, daha sonra tesislerde kampa girecekler.  Konyaspor’da, Akhisar maçının parolası galibiyet olarak belirlendi. Takımda eksik yok. Moral süper. 
ABDULLAH; HEDEF AKHİSAR
Konyaspor’un genç futbolcusu Abdullah, takım olarak kimsenin şans vermediği bir dönemde önemli başarılara imza atarak Lig'de son 5 haftaya Süper Lig iddiasıyla girdiklerini söyledi. Abdullah, her maçı tek tek düşündüklerini ve ilk hedeflerinin Akhisar maçından 3 puanla ayrılmak olduğunu belirtti. Konyaspor'un herkesi yanıltarak, ama hakkıyla ve mücadelesinin, emeğinin, alın terinin karşılığını alarak bugüne geldiğinin altını çizen genç oyuncumuz M.Abdullah Çoban, açıklamasını şöyle sürdürdü.
"Kimse buraya kadar geleceğimizi tahmin etmiyordu. Ama biz yola çıkarken birbirimize inandık. Çok güzel bir birliktelik yakalayarak buraya geldik. Artık bu saatten sonrada Süper Lig iddiamızın peşini bırakmaya niyetimiz yok. Her takım gibi bizimde Süper Lig düşüncemiz devam ediyor. Artık son 5 hafta ve hata yapanın önemli avantajları kaybedeceği döneme girdik. Biz her maçı kendi içerisinde bir final olarak düşünüyoruz. Önümüzde aynı puana sahip olduğumuz ligin iyi takımlarından Akhisar Belediyesi Gençlik ve Spor ile oynayacağımız zor bir maç var. Kazandığımız takdirde önemli bir engeli kayıpsız geçmenin mutluluğunu ve ciddi bir avantaj yakalayacağımızı biliyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi olur ve maçtan 3 puanla ayrılırız. Biz takım olarak kendimize inanıyoruz."
LİG’DE 30. HAFTA BUGÜN BAŞLIYOR
TFF 1. Lig’e 30. hafta maçlarıyla devam edilecek. 1. Lig’de 30. hafta maçlarının programı şöyle: Bugün: 14.00 Kayseri Erciyesspor-Göztepe (Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha) 19.00 Bucaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (Yeni Buca) Yarın: 14.00 Konyaspor-Akhisar Belediyespor (Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk) 14.00 Denizlispor-Giresunspor (Denizli Atatürk) 14.00 Kasımpaşa-Elazığspor (Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan) 14.00 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Adanaspor (Tavşanlı Ada) 14.00 Kartalspor-Boluspor (Kartal) 14.00 Çaykur Rizespor-Sakaryaspor (Yeni Rize Şehir) 16 Nisan Pazartesi: 20.00 Karşıyaka-İstanbul Güngörenspor (Alsancak).
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri