Kazanan Konya oldu

Basın İlan Kurumu Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi yeniden Mustafa Arslan oldu.

Basın İlan Kurumu'nda Anadolu basınını temsil edecek 3 adayın belirlendiği
seçim BYEGM tarafından gerçekleştirildi. Seçimde İç Anadolu Bölgesi Temsilcisi Yenigün
Gazetesi Sahibi Mustafa Arslan, Marmara Bölgesi Temsilcisi Mehmet Nuri Kolaylı,
Karadeniz Bölgesi Temsilcisi Şevket Erzen oldu. 6 adayın yarıştığı seçimde Mustafa Arslan 538, Mehmet Nuri Kolaylı 511, Şevket Erzen 501, Kemal Kapaklı 23, Yılmaz Karaca 33, Mehmet Ali Dim 17 oy aldı. Seçimde 568 oy kullanıldı. 9 oy da geçersiz sayıldı. Konya Yenigün Gazetesi Mustafa Arslan Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi oldu.

SEÇİM HUZUR ORTAMINDA GEÇTİ

Ankara Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda gerçekleşen seçim huzur ve hoşgörü ortamında geçti. Türkiye’nin 4 bir tarafından gelen gazete sahipleri ve basın mensupları seçimde oy kullandı. Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen seçimde, organizasyon da büyük başarı topladı. Divan kurulunun oluşturulmasından sonra seçim başladı. Divan Başkanlığı’nı Feridun Fazıl Özsoy yaptı. Seçimde oy kullanım işleminin başlamasının ardından, delegeler oylarını kullandı. Toplamda 568 delege oy kullandı. 9 oy geçersiz sayıldı. Seçimin tamamlanmasının ardından İç Anadolu Bölge Temsilcisi Mustafa Arslan 538, Marmara Bölge Temsilcisi Mehmet Nuri Kolaylı 511, Karadeniz Bölge Temsilcisi Şevket Erzen 501 oy aldı. Diğer bölge adayları, Kemal Kapaklı 23, Yılmaz Karaca 33, Mehmet Ali Dim ise 17 oy aldı. Seçim sonucunda Anadolu Gazete Sahipleri ve İç  Anadolu Bölge Temsilcisi Mustafa Arslan, Marmara Bölgesi Temsilcisi Mehmet Nuri Kolaylı, Karadeniz Bölgesi Temsilcisi Şevket Erzen oldu.

ONURLU BİR SEÇİMİ TAMAMLADIK

Seçimden sonra bir teşekkür konuşması yapan Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Mustafa Arslan, “Bizim için onurlu aynı zamanda da omuzlarımızdaki yükü hissettiren bir seçim oldu. Kolay olmayan bir süreci atlattık. Anadolu’nun tamamını gezdik, meslektaşlarımızı  kucakladık. Bizim için yorucu ama önemli de bir birikim oldu” dedi. Basın İlan Kurumu’nun Anadolu basını için vazgeçilmez bir kurum olduğuna vurgu yapan Arslan, “Biz inşallah çevrenin değerlerini merkeze taşımak için önemli bir görevi üstlendik. Yeni bir dönemdeyiz. Hizmet için gayret göstereceğiz. İnşallah hayırlı olur” diye konuştu. Konuşmasını teşekkürler ile tamamlayan Arslan, “Bugün burada görev yapan değerli BYEGM yöneticileri ve görevlilerine, özel ve resmi güvenlik görevlilerine ve bize destek için Türkiye’nin 4 bir yanından gelen meslektaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SORUNSUZ VE GÜZEL BİR SEÇİM OLDU

Sorunsuz ve huzurlu bir şekilde seçimi tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade edenMarmara Bölgesi Temsilcisi Mehmet Nuri Kolaylı da, “Öncelikle bu güzel organizasyonuhazırlayan Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’ne sonsuz teşekkür ediyoruz. Güzelbir seçimi geride bıraktık. Meslektaşlarımız bize destek oldu. Biz de, Mustafa Arslan, Şevket Erzen ve Sefa Özdemir ile birlikte çalıştık, meslektaşlarımız dolaştık, sorunlarına kulak verdik. Onlar da bize bu görevi yüklediler. Omuzlarımızdaki yükün farkındalığı ile çalışmaya devam edeceğiz. Bugün burada bize destek veren meslektaşlarımıza, görevini layıkıyla yerine getiren BYEGM görevlilerine ve güvenliği sağlayan güvenlik güçlerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ANODOLU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Kendilerine verilen desteğin bilinci ile çalışacaklarını belirten Karadeniz Bölge Temsilcisi
Şevket Erzen de, “Anadolu’nun yükü omuzlarımızda. Bunun bilincindeyiz. İnşallah bu
bilinçle hizmete devam edeceğiz. Bize desteklerini esirgemeyen tüm meslektaşlarımıza
teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir seçim geçirdik. Huzur ve sorunsuz şekilde tamamlandı. Biz de bundan sonra artık Anadolu için çalışacağız. Herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ARSLAN’A TEBRİK YAĞDI

Öte yandan seçimi kazanan Mustafa Arslan’a seçime katılan meslektaşlarından tebrik yağdı. Birçok basın mensubu Mustafa Arslan’ın önemli görevlere imza attığına vurgu yaparak, “Mustafa Arslan, önceki görev süresinde de hep Anadolu basının yanında olmuş, sorunlara kulak vermiş ve çözümü için mücadele etmiştir. Biz kendisinden razıyız. Kendisi bizim hep yanımızda olduğu için biz de onun yanındayız. Bu göreve tekrar seçilmesine son derece sevindik. Allah başarılarının devamını artırsın. Biz kendisini ve seçilen tüm arkadaşlarımızı kutluyoruz. Yolları açık olsun” yorumunda bulundu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri