Kazan ve kendine gel 

Son haftalarda yaşadığı puan kayıpları ile duraklama dönemine giren Konyaspor pazar günü deplasmanda Alanyaspor’a konuk olacak.2. sıradaki yerini korumak isteyen yeşil-beyazlı ekibin zorlu mücadelesi saat 16.00’da başlayacak.

Konyaspor Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu 27.haftasında Alanyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Alanya Bahçeşehir Okulları Stadyumunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Maçta Volkan Bayarslan düdük çalacak. Bayarslan’ın yardımcılıklarını ise  Serkan Ok ve Özgür Ertem yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy olacak.

2. SIRADAKİ YERİNİ KORUMAK İSTİYOR 

Süper Ligde tarihi bir sezon geçiren Konyaspor son haftalarda aldığı sonuçlarla duraklama dönemine girdi. Yakaladığı tarihi başarıyı Şampiyonlar Ligi elemelerine giderek taçlandırmak isteyen Anadolu Kartalı aldığı sonuçlarla 2. sıradaki yerini korusa da ilerleyen haftalar için konumunu zora soktu. Konyaspor, Trabzonspor mağlubiyeti ve Kasımpaşa beraberliğinin ardından zirve yarışında bir darbe de Başakşehir’den aldı. Süper Lig tarihinde ilk kez Şampiyonlar Lig’ini hedefleyen Konyaspor 49 puanla 2.sırada yer alırken, en yakın takipçisi Başakşehir ile arasında sadece 3 puanlık bir fark bulunuyor. Konyaspor Alanyaspor karşısında kazanarak yerini korumak ve yeniden çıkış yakalamak istiyor.

AMİR’İN YERİNDE KİM OYNAYACAK ?

Konyaspor’un Alanyaspor maçında savunmanın önemli isim Abdülkerim Bardakçı tekrar takıma dönecek. 1 maçlık cezasını tamamlayan takımın 2. kaptanı olan tecrübeli savunmacısı Alanyaspor karşısına ilk 11’de başlayacak.

Konyaspor’un başarılı orta saha oyuncusu ve maestrosu olan Amir Hadziahmetovic Alanyaspor maçında kart cezası nedeniyle takımını yalnız bırakacak.

Teknik direktör İlhan Palut Amir’in yokluğunda orta sahada kime şans vereceği ise merak konusu oldu. Kafasında farklı alternatifler olan başarılı teknik adamın orta saha kurgusu  maç saatinde belli olacak.

SPOR SERVİSİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri