Kazan rahatla 

Konyaspor sezonun belki de en önemli maçına çıkacak.  Şampiyonlar Ligi’ne gitmek isteyen yeşil-beyazlı ekip 5 puanlık farkla önünde bulunduğu Fenerbahçe’ye konuk olacak.  Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. 

İttifak Holding Konyaspor Süper Ligin 30. hafta maçında pazar günü deplasmanda en yakın takipçisi Fenerbahçe’ye konuk olacak. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. Maçı Halil Umut Meler yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan olacak. Karşılaşmanın 4. hakemi olarak ise Çağdaş Altay görev yapacak. 

Sezonu 2. sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi elemelerine gitmek ve tarihine yeni başarı eklemek için büyük çaba harcayan İttifak Holding Konyaspor pazar günü ligin belki de en kritik karşılaşmasına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip arasında 5 puanlık fark bulunan Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.  Anadolu Kartalı bu maçı kazandığı takdirde rakibi ile puan farkını 8’e yükseltmiş olacak ve ligi 2. sırada bitirme adına çok büyük bir avantaj sağlamış olacak. 

Bu senaryo gerçekleştiği takdirde Konyaspor kalan 8 maçını daha rahat bir şekilde geçirme şansı da yakalamış olacak. 

Sezonun 29. hafta maçında Kayserispor’u deplasmanda müthiş bir geri dönüşle 3-2 yenen Konyaspor pazar günü lig ikinciliği için final gibi bir maça çıkacak.  Galatasaray ve Kayserispor’u yenerek puanını 55 yaparak 2. sıradaki yerini koruyan Anadolu Kartalı hafta sonu en yakın takipçisi  Fenerbahçe ile karşılaşacak.  Başakşehir, Alanya, Adana Demirspor ve Beşiktaş’ın yenildiği haftada  Konyaspor rakipleri ile olan puan farkını iyice açarken haftayı galibiyetle kapatan Fenerbahçe ile puan farkı 5’e düştü. 

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri