Kazamaya odaklanacağız

TFF 2. Lig 2. Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 10. haftasında geçtiğimiz gün Eyüpspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Zorlu mücadele öncesinde 45 puanda bulunan iki ekibin mücadelesinden üç puan alan çıkmadı ve taraflar zirveyi paylaşmaya devam etti. Puanını 46’ya çıkartan yeşil-beyazlılar, +11 averajla liderliğini sürdürdü.

Her iki ekibin puan kaybettiği haftada zirveyi takip eden Turgutluspor ise geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Sarıyer’e 2-1mağlup olarak Şekerspor ve Eyüpspor’u yakalama şansını geri tepti. Turgutlu 42 puanda kalarak aradaki puan farkının açılması ile şampiyonluk yarışında ağır bir yara almış oldu. Lig 4.’sü Alanyaspor ise haftayı maç yapmadan kapattı.
Lig’in 10. haftasında oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar ve 11. haftada oynanacak olan maçların programı ise şöyle. Denizli Belediyespor 1-2 İstanbulspor Sarıyer 2-1 Turgutluspor Tepecikspor 3-1 Fethiyespor Eyüpspor 1-1 Konya Şekerspor 11. hafta maçları: Turgutluspor-Denizli Belediyespor Alanyaspor-Eyüpspor Konya Şekerspor-Tepecikspor Fethiyespor-Sarıyer
Şekersporlu Onur ve Eyüpsporlu Ali Tuna Tanyıldız’ın attığı gollerle maçtan 1-1’lik sonuçla ayrılan yeşil-beyazlılar, bir taraftan liderliğini korumanın mutluluğunu yaşarken diğer taraftan da Bu hafta sonu oynanacak olan Tepecik maçının hazırlıklarına dün ara vermeden başladı. mutlak galibiyet parolası ile çalışmalarına start veren temsilcimiz iyi bir galibiyet serisi yakalayarak bir an önce hedefine ulaşmanın hesaplarını yapıyor.
Eyüpspor karşılaşması ile ilgili değerlendirmede bulunan Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, ligin zirvesinde bulunan her iki takımında kendisine yakışır bir mücadele örneği ortaya koyduğunu söyledi. Şampiyonluk yolunda rakiplerine karşı kazanarak tüm hesapların içinden sıyrılmak istediklerini ifade eden Altıparmak; “İstediğimiz sonucu alamadık ancak aldığımız bir puanda kötü değil. Karşılaşmanın en güzel tarafı ise gösterdiğimiz kazanma hırsı ve ortaya koyduğumuz mücadele oldu. Futbolcularım oynadıkları futbolla ve yaptıkları mücadele ile bundan sonrası için büyük ümit verdiler. Artık bu maçı geride bıraktık ve Tepecik maçının hazırlıklarına başladık. Artık bizim için tek bir şey önemli. Kazamaya odaklanacağız. Çünkü bundan sonra her maç final niteliği taşıyor. Özellikle evimizde oynayacağımız maçlar çok önemli. İçerde 4 deplasmanda ise 3 maç oynayacağız. Bu avantajımızı iyi kullanarak hedefimize emin adımlar atmak istiyoruz” dedi.
Geçtiğimiz gün oynanan Eyüpspor maçının hakemi Yusuf Yılmaz’ın yönetimi ile ilgili eleştiride bulunan Altıparmak; “Oynadığımız maçların hakemleri ile ilgili değerlendirmede bulunmak ve onlarla ilgili konuşmak istemiyoruz. Ancak Eyüp maçının hakemi oldukça kötü bir günündeydi. Pozisyonları süzmede oldukça taraflı davrandı. Eyüp taraftarının yoğun baskısına dayanamayarak, bir Eyüp futbolcusu gibi kötü bir yönetim ortaya koydu. Bu tür olaylar futbolun içinde her zaman vardır ancak, hakemin formsuzluğu bizim futbolumuza oldukça kötü yansıdı” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri