Kazalarda 7 ölü 29 yaralı

Yurdun çeşitli bölgelerinde meydana gelen kazalar (sürekli güncel)

EREĞLİ'DE TRAFİK KAZASI: 1 YARALI
Konya'nın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Kaza, Kazım Karabekir Caddesi Birlik Evler önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, caddeden seyir halinde olan bir aracın çarptığı telefon direği yola devrildi. Bu sırada caddeden gelen Ahmet Öğül idaresindeki 42 V 9768 plakalı motosiklet direğe çarptı. Direğe çarpan araç olay yerinden kaçarken, motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı Ahmet Öğül, olay yerine gelen ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Direğe çarparak kaçan aracın ise Halkapınar ilçesinde yakalandığı bildirildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
İHA

Konya'nın Karapınar ilçesinde Bayram Ali Avcı (60) idaresindeki 42 DN 226 plakalı otomobil, Karapınar-Konya karayolunun 21. kilometresinde devrildi. Sürücü Avcı, olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Hatice Avcı (12) Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Sevilay Bakiler (20) ise Konya Numune Hastanesine kaldırıldı.

Amasya'nın Taşova ilçesinde, Van'dan aldığı ev eşyasını İstanbul'a götüren Vahdettin Aslan (44) yönetimindeki 34 ZL 9165 plakalı kamyon, ilçe girişinde refüje çarptıktan sonra devrildi. Kazada, Kenan (16) ve Sürethan Yaşin (39) ile Aynur (20) ve Arda Can Aslan (1) yaralandı. Yaralılar, Taşova Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Konya'nın Akören ilçesinde, Rahmi Sarı yönetimindeki 42 BVJ 24 plakalı yolcu minibüsü, Akören Meslek Yüksekokulu önünde, Adem Gülen idaresindeki 42 AN 728 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada, sürücü ile Hanife ve Büşra Gülen, Gülsen Yiğit ve Yaşar Karabiber yaralandı. Konya'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kumlu'da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı
Hatay'ın Kumlu ilçesinde otomobil ile traktörün çarpışması sonucu, otomobilde bulunan 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Antakya'dan Kumlu yönüne giden Turgut Yumuşak yönetimindeki 31 AFV 22 plakalı otomobil, Canbolat köyü mevkisinde karşıdan gelen Hasan Deveci'nin kullandığı 31 RT 910 plakalı traktör ile çarpışarak şarampole devrildi.
Otomobilde bulunan sürücünün annesi olan Nazlı Yumuşak olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan baba Göker Yumuşak ise Antakya Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Çeşitli bölgelerinde kırıklar olduğu öğrenilen araç sürücüsü Turgut Yumuşak ile ağabeyi Adil Yumuşak'ın ise Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındıkları öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.


Ehliyetsiz sürücüler kaza yaptı: 1 yaralı
Derebucak’ta, ehliyeti olmayan her iki sürücünün kullandığı otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı. Mehmet Ü. (66) idaresindeki 42 H 0362 plakalı hafif ticari araç, Derebucak ilçesi Pınarbaşı beldesi yakınlarında karşı yönden gelen Ömer T. (56) yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada yaralanan Salim T, Konya'da bir hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan ve sürücü belgesi olmadığı belirlenen her iki araç sürücüleri Mehmet Ü. ile Ömer T, jandarma tarafından gözaltına alındı.
AA



Ezine'de otomobille kamyon çarpıştı, genç ebe-hemşire yaşamını yitirdi
Çanakkale'nin Ezine ilçesindeki trafik kazasında 1 kişi öldü.
Alınan bilgiye göre, Uluköy'den Ezine'ye yönüne giden ebe-hemşire Didem Sarı'nın (22) kullandığı 35 AY 4072 plakalı otomobille, karşı yönden gelen S.H (26) yönetimindeki 17 SE 759 plakalı kamyon, Kemallı köyü yakınlarında çarpıştı.
Ağır yaralanan Sarı, kaldırıldığı Ezine Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Cenaze, genç ebe-hemşirenin ailesi tarafından hastaneden alınarak memleketi İzmir'e götürüldü.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinden (ÇOMÜ) bu yıl mezun olan Sarı'nın yaklaşık bir ay önce Ezine Toplum Sağlığı Merkezi'ne ebe olarak atandığı ve Uluköy'deki sağlık ocağında görevlendirildiği öğrenildi.


Alınan bilgiye göre, Duran Oçakcı idaresindeki plakasız motosiklet, Fethiye-Kaş karayolunda Enes Tayçu yönetimindeki 48 FG 498 plakalı otomobille çarpıştı. Motosiklet sürücüsü Ocakçı hayatını kaybetti, yanındaki Adem İnan yaralandı.
 
Ardahan'da, Gökhan Karaçam yönetimindeki 75 M 399 plakalı minibüs, Halil Efendi Mahallesi İstasyon mevkisinde önce çevre düzenlemesi yapan özel bir firmaya ait iş makinesine, ardından iş makinesinin yanından geçen vatandaşlara çarptı. Yaralanan S.S, S.Ç, D.Ç, ve M.A, Ardahan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralılardan S.S'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ANKARA'DA SERVİS ARACI DEVRİLDİ: 1 ÖLÜ, 6 YARALI
Ankara'da servis aracı ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Sincan'da dün akşam saatlerinde, Mustafa K. (29) idaresindeki 06 HM 089 plakalı servis minibüsü Yaşar Kemal Caddesi üzerinde Salim K. (34) idaresindeki 06 BD 4632 plakalı otomobille çarpıştı. Aşırı süratli olduğu öğrenilen minibüs, kazanın etkisiyle savrularak park halinde bulunan 2 araca çarparak devrildi. Kazayı gören vatandaşlar olayı polis ekiplerine ve ambulansa haber verdi. Kaza yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemleri alırken, ambulans kaza sonrası yaralananlara ilk
müdahaleyi yaptı.
Kazada otomobil sürücüsü Salim K. 'nın babası olduğu öğrenilen Hilmi K. (61) hayatını kaybetti. Yaralanan 6 kişi de yapılan ilk müdahalenin ardından tedavilerine devam ettirilmek üzere çeşitli hastanelere götürüldü. Kaza kurtarma ekipleri devrilen minibüsü kaldıramayınca kazayı izleyen çevredeki vatandaşların yardımıyla minibüs düzeltildi. Kaza sonrası minibüs hurdaya dönerken diğer otomobillerde de büyük çapta hasar meydana geldi. İşte kaza anı

Van’da kamyonetler çarpıştı: 2 Yaralı
Van'da bir kamyonetin park halindeki kamyona çarpması sonucu 2 kişi yaralanırken, araçta sıkışan yaralı itfaiyenin uzun uğraşları sonrası çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.
İddiaya göre Ramazan K. yönetimindeki 65 NA 964 plakalı kamyonet, sabah saatlerinde güneş ışıklarının sürücünün görüşünü engellemesi sonucu İskele Caddesi 3 Evler mevkiinde park halindeki kamyona arkadan çarptı. Yaralanan sürücü İpekyolu Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, araçta sıkışan Mehmet F.'yi kurtarmak için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. 12 Acil Servis doktoru, itfaiye ekiplerinin çalışmaları tamamlanıncaya kadar yaralının yanından ayrılmadı. Yaralı, uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı yerden
çıkarılarak ambulansla Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamyonetin çekici ile kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Otomobil beton engele çarptı: 2 ölü
Amasya'daki trafik kazasında, 2 kişi öldü.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Tokat'tan Amasya yönüne gelen Ali Öztürk (62) yönetimindeki 34 CGL 09 plakalı otomobil, merkeze bağlı İpekköy yöresinde direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu refüjde bulunan beton engele çarptı.
Kazada, araçta sıkışan sürücü ile beraberindeki eşi Peruze Öztürk (59) olay yerinde hayatını kaybetti.
Otomobilin LPG tankında gaz sızıntısının bulunduğunun belirlenmesi üzerine olay yerine sevk edilen ekipler, ilk olarak aracın bagaj bölümündeki LPG tankını sökerek olay yerinden uzaklaştırdı. Ardından ekipler, araçta sıkışan Ali Öztürk ve eşi Peruze Öztürk'ün cesetlerini yaklaşık yarım saatlik çalışma sonucu bulundukları yerden çıkardı. 
AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri