Kazalarda 7 Ölü 26 Yaralı

Yurdun çeşitli bölgelerinde meydana gelen kazalar-Güncel-

Salihli’de otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 4 yaralı
Manisa’nın Salihli ilçesinde, otomobilin şarampole devrilmesi sonucu, 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Manisa’nın Alaşehir ilçesinden İzmir’e gitmekte olan Muharrem Gürel (52) yönetimindeki 45 EK 167 plakalı otomobil, Salihli-Alaşehir Kavşağında şarampole devrildi.
Kazada, sürücü Gürel ile yanındaki Asuman (50) ve Ebru Gürel (25), Rıza (35) ile Leyla Başkıran (33) yaralandı.

Salihli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Asuman Gürel, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Amasya'da trafik kazası: 3 ölü, 2 yaralı
Amasya'nın Suluova ilçesindeki trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Korkmaz (49) yönetimindeki 60 NK 727 plakalı otomobil, ilçe girişinde direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu yol kenarında park halinde bulunan 05 EE 824 plakalı tıra çarptı.
Kazada, sürücü Hüseyin Korkmaz, akrabası Hüseyin Korkmaz (47) ile Şaziye Korkmaz (56) olay yerinde öldü. Yaralanan Fatma Korkmaz (47) ve Levent Korkmaz (30) ise olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İzmir'de trafik kazası: 5 yaralı
İzmir'in Karabağlar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Yavuz Samar (48) yönetimindeki 35 AT 190 plakalı tır, Yeşillik Caddesi'nde, Emrah Aydemir'in (31) kullandığı 35 T 6248 plakalı ticari otomobile çarptı.
Kazada, taksi şoförü Aydemir ile yolcular Perihan Dikyol (33), Dilek Yalçın (27), Feryadi Kara (32) ve Ömer Yılmaz (48) yaralandı. Yaralılardan hayati tehlikeleri bulunan Feryadi Kara ile Perihan Dikyol, İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Hayati tehlikesi bulunmayan Emrah Aydemir, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Dilek Yalçın ile Ömer Yılmaz ise Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

 Akseki’de minibüs kayalıklara çarptı: 6 Yaralı
Antalya’nın Akseki ilçesinde minibüsün kayalıklara çarpması sonucu 6 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Erkan Bayar yönetimindeki 01 TT 432 plakalı minibüs, Akseki-Seydişehir yolu Kumlu Boğaz mevkisinde kayalıklara çarptı. Kazada, minibüste bulunan Tugay (21), Hüsamettin (48), Tuğçe (17) ve Arda Güzel (3), Aynur Özkan (34) ile Şadiye Bayar(50) yaralandı.
Akseki Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Aynur Özkan ve Şadiye Bayar, yapılan ilk müdahalelerin ardından Manavgat Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Edirne’de kaçakları taşıyan minibüs devrildi: 3 ölü, 9 yaralı
Edirne’de yabancı uyruklu kaçakları taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu 3 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Dursun Kaya’nın kullandığı 34 DG 0432 plakalı minibüs, Üyüklütatar köyü mevkisinde devrildi. Kazada, kimliği belirlenemeyen bir yabancı uyruklu olay yerinde, sürücü Kaya ile bir yabancı uyruklu da kaldırıldığı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti.
Aralarında çocuklarında bulunduğu 9 yaralı, Tıp Fakültesi Hastanesi, Edirne Devlet Hastanesi ile Edirne Devlet Hastanesi Selimiye Ünitesine kaldırıldı.
Minibüsteki kaçakların sınırı yasa dışı yollardan geçmek için Edirne’ye geldikleri öğrenildi.
Kazada ölen ve yaralananların kimlikleri ve uyrukları belirlenmeye çalışılıyor. 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri