Kazalarda: 3 Ölü 29 Yaralı

Yurdun çeşitli bölgelerinde meydana gelen kazalar -Güncel-

Türkoğlu'da otomobil devrildi: 10 yaralı
Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki trafik kazasında 10 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Uzunsöğüt köyü Kayapınar mevkisinde, Mehmet Kelepir (40)yönetimindeki 07 YY 449 plakalı otomobil devrildi.
Sürücü ile Fatma İmalı (37), çocukları Ömer (10), Bekir (8), Abdulsamet (6) ve Yaşar (5), Ayşe İmalı (74), Hatice İmalı (34), Zahide İmalı (33) ve Gökhan İmalı (4) yaralandı.
Yaralılar, Türkoğlu Fizik Tedavi Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Kahramanmaraş Devlet Hastanesi ile Kahramanmaraş 82. Yıl Devlet Hastanesine sevk edildi.
Sürücünün hayati tehlikesi bulunduğu bildirildi.
Otomobildekilerin Aydınkavak köyünde bulunan bir yakınlarının düğün törenine katılmak üzere yola çıktıkları öğrenildi.


Kızıltepe'de trafik kazası: 2 astsubay öldü
Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki trafik kazasında 2 astsubay hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Kızıltepe-Mardin karayolunun 5. kilometresindeki Seren Kışlası'nın önünde yolun karşısına geçmeye çalışan astsubaylar Murat Taşkın (21) ile Oğuzhan Altutaş'a (27) plakası ve sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen kamyon çarptı.
Murat Taşkın kaza yerinde, Oğuzhan Altutaş ise Kızıltepe Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.
Kamyon sürücüsü gözaltına alındı.


Elazığ'da trafik kazası: 1'i bebek 6 kişi yaralandı
Elazığ'ın Ağın ilçesindeki trafik kazasında biri bebek 6 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Elazığ'dan Ağın'a yolcu taşıyan Recep Sarıkaya yönetimindeki 23 Y 0289 plakalı minibüs ile Abdullah Demir'in kullandığı 23 EZ 540 plakalı otomobil, Elazığ-Ağın yolunun Esentepe mevkisinde çarpıştı.
Minibüsteki 2 yolcu ile otomobilde bulunan biri bebek 4 kişi yaralandı.
Elazığ'a sevk edilen yaralıların ayakta tedavi edildiği bildirildi.

Antalya’da trafik kazası: 1 ölü, 6 yaralı
Antalya’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, havalimanından şehir merkezine giden Sevinç Koyun (28) yönetimindeki 07 ATH 91 otomobil, Gazi Bulvarı’nda sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu refüja çarparak takla attı. Karşı şerite geçen araç, önce Adem Çolak’ın kullandığı 07 BSL 59 plakalı otomobil, ardından da Bilal Torun yönetimindeki 07 YGZ 92 plakalı otomobil ve Deniz Er’in kullandığı 07 BFA 03 plakalı otomobille çarpıştı. Bu sırada olay yerinden geçen Muhammer Duruçay’ın yönetimindeki 07 KJ 833 plakalı motosiklet de kaza yapan otomobillere çarpıştı.
Kazada, ağır yaralanan sürücüsü Sevinç Koyun, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Diğer sürücüler Adem Çolak ve Muhammer Duruçay ile otomobilerde bulunan Tülay Çınar, İsmail Melih Torun, Kevser Torun ve İrem Sude Torun yaralandı. Yaralılar, Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kaza nedeniyle Gazi Bulvarı yaklaşık 1 saat trafiğe kapandı.



Fatih’te trafik kazası: 5 yaralı
Fatih’te meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Atatürk Bulvarı Haşim İşcan altgeçidinde Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncularından Hamdi Kahraman (36) yönetimindeki 34 TN 3665 plakalı otomobil, orta refüjü aşarak karşı şeride geçti. Yıldıray Kılıç idaresindeki 34 TBU 32 ve Ahmet Yalçın yönetimindeki 34 TBY 50 plakalı taksilere çarpan otomobil, ters dönerek duvara çarparak durabildi.
Kazayı tiyatro oyuncusu Kahraman hafif sıyrıklarla atlatırken, taksi sürücüleri Kılıç ve Yalçın ile taksilerde yolcu olarak bulunan Recep Demir ve Mahmut Zengin yaralandı.
Yaralılar, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kahraman da hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.
Bu arada, kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik, Hamdi Kahraman’ın otomobilinin çekilmesinin ardından yeniden normale döndü.


Şişli’de trafik kazası: 2 yaralı
Şişli’de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Halaskargazi Caddesi Harbiye Kavşağı’nda Fatih Üçdal (25) idaresindeki motosiklet, trafik ışıklarında duran Hüseyin Köse (45) yönetimindeki 34 TEE 49 plakalı taksiye çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Üçdal ve arkasında oturan arkadaşı Gülsena Samsunlu (20) yaralanırken, kazadan sonra motosiklet alev alarak yanmaya başladı.
Yangın, itfaiye ekiplerince söndürülürken, ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
AA
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri