Kazada Vefat Eden Şükrü Kılıç'ın Yakınları Gözyaşlarına Boğuldu

Bolu'da sabaha karşı geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Basın İlan Kurumu (BİK) Şanlıurfa Şube Müdürü Şükrü Kılıç'ın yakınları, hastanede gözyaşlarına boğuldu. Bolu Vali Vekili Mustafa Kemal Keskin de hastaneye gelerek...

Bolu'da sabaha karşı geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Basın İlan Kurumu (BİK) Şanlıurfa Şube Müdürü Şükrü Kılıç'ın yakınları, hastanede gözyaşlarına boğuldu. Bolu Vali Vekili Mustafa Kemal Keskin de hastaneye gelerek Kılıç'ın yakınlarını teskin etmeye çalıştı.

Bolu'da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden BİK Şanlıurfa Şube Müdürü Şükrü Kılıç'ın cenazesi Köroğlu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yakınları, haber verilmesi üzerine İstanbul'dan cenazenin bulunduğu hastaneye geldi. Babasını sabah İstanbul'dan uğurlayan Büşra Kılıç (18), ölüm haberiyle şoke oldu. Köroğlu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne amcası Salih Kılıç ile gelen Büşra Kılıç, sinir krizleri geçirdi. Gözyaşlarına boğulan genç kız, Acil Servis'te müşahede altına alınarak sakinleştirilmeye çalışıldı. Şükrü Kılıç'ın kardeşi Salih Kılıç da gözyaşlarına hakim olamadı. BİK Sakarya Şube Müdürü Ömer Faruk Çakır'a sarılarak ağlayan kardeş Kılıç, uzun süre kendine gelemedi. Bu arada Bolu Vali Vekili Mustafa Kemal Keskin de hastaneye gelerek bilgi aldı. Keskin, Kılıç'ın kızı, kardeşi ve yakınlarını teskin etmeye çalıştı.

Şükrü Kılıç'ın cenazesi, kesin kimlik tespitinden sonra memleketi Malatya'ya gönderilecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri