Kaza Yapan Araçtan 10 Kişi Çıktı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde hafif ticari araç ile polis aracının karıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Kazaya karışan ticari araçtan ise 10 kişi çıktı.    Kaza, Ahmet Türkel Çevre Yolu eski Hocaköy kavşağında meydana...

Bursa’nın İnegöl ilçesinde hafif ticari araç ile polis aracının karıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Kazaya karışan ticari araçtan ise 10 kişi çıktı.

    Kaza, Ahmet Türkel Çevre Yolu eski Hocaköy kavşağında meydana geldi. Mehmet Ecerkol idaresindeki 16 KBP 01 plakalı hafif ticari araç tali yoldan kontrolsüz bir şekilde çevre yoluna çıktı. Bu sırada çevre yolunda devriye görevindeki polis memuru Ö.T. idaresindeki resmi plakalı polis aracı Mehmet Ecerkol idaresindeki hafif ticari araca yandan çarptı. Kaza sonucu sürücü Mehmet Ecerkol ile aynı araçta bulunan Leyla Kaya yaralandı. Araç içerisinde sıkışan Ecerkol sağlık görevlilerinin yardımı ile sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulans ile acil servise kaldırıldı.

    Kaza sonrası ise görenleri şaşkına çeviren bir manzara yaşandı. Kazaya karışan hafif ticari araçtan biri çocuk olmak üzere toplam 10 kişi çıktı.

    Kazayla ilgili tahkikat ise devam ediyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri