Kaza Kurbanı Polis Memurları Memleketlerine Uğurlandı

Diyarbakır-Mardin karayolunda geçirdikleri trafik kaza sonucunda şehit olan 3 polis memuru için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü binası önünde tören düzenledi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde görev yapan polis...

Diyarbakır-Mardin karayolunda geçirdikleri trafik kaza sonucunda şehit olan 3 polis memuru için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü binası önünde tören düzenledi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde görev yapan polis memurları Ahmet Yıldırım, Ömer Mercimek ve Sıdkı Kara, kendileri için düzenlenen cenaze töreninin ardında memleketlerine uğurlandı.

    Törene Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Eski Devlet Bakanı Salim Ensarioğlu, Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, Batman, Mardin ve Siirt Emniyet müdürleri, Askeri Erkan, şehit polislerin aileleri ve meslektaşları katıldı. Kazada şehit olan Ahmet Yıldırım ve Sıdkı Kara’nın eşlerinin de Diyarbakır’da polis olarak görev yaptıkları öğrenildi.

    Saygı duruşunun ardından Yıldırım, Mercimek ve Kara’nın özgeçmişi okundu. Müftü tarafından okunan duanın ardında Ahmet Yıldırım’ın cenazesi Adıyaman Besni ilçesine, polis memuru Sıdkı Kara’nın cenazesi Burdur’a Ömer Mercimek’in cenazesi ise Kahramanmaraş’a uğurlandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri