Kaza Anları Mobese Kameralarında

Erzincan Emniyet Müdürlüğü, Haziran ayı içerisinde şehir merkezinde meydana gelen ve MOBESE kameraları tarafından kaydedilen trafik kazalarını basın kuruluşlarıyla paylaştı. Yaşanan kazalarda sürücülerin dikkatsizliği gözlerden kaçmazken,...

Erzincan Emniyet Müdürlüğü, Haziran ayı içerisinde şehir merkezinde meydana gelen ve MOBESE kameraları tarafından kaydedilen trafik kazalarını basın kuruluşlarıyla paylaştı. Yaşanan kazalarda sürücülerin dikkatsizliği gözlerden kaçmazken, 4 ayrı kazada 8 kişi yaralandı.

Kazaların ilki Polis Meslek Yüksekokulu kavşağında meydana geldi. Kamyon ile hususi otomobilin çarpıştığı kazada, ışık ihlali yapan otomobilde bulunan 5 kişi ve kamyon sürücüsü yaralandı. Kazada, araçlarda maddi hasarda oluşurken, trafik ışıkları da kullanılamaz hale geldi. Terzibaba Caddesi'nde yaşanan ikinci kazada ise kontrolsüz dönüş yapan araca arkadan gelen başka bir araçla hızla çarparken, kazada 1 kişi yaralandı ve araçlarda maddi hasar meydana geldi. Ekşisu kavşağında ışık ihlali sonucu yaşanan TIR ile otomobil kazasında 1 kişi yaralandı. Dörtyol kavşağında meydana gelen ayrı bir kazada ise araç sürücülerinin kavşak dönüşlerindeki dikkatsizlikleri kameralara yansıdı.

Haziran ayı içerisinde meydana gelen ve MOBESE kameraları tarafından kaydedilen 4 ayrı kazada 8 kişi yaralanırken, araçlarda ve trafik ışıklarında maddi hasarlar meydana geldi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri