Kayserispor Başkanından Korkmaz’a Mehdi Bourabia telefonu

Kayserispor’da sözleşmesi biten orta saha oyuncusu Mehdi Bourabia’nın adı Konyaspor ile anılmaya başlandı.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Kayserispor'un kadrosuna kattığı ve yarım sezonda gösterdiği performans ile camiayı sevindirdi Mehdi Bourabia'nın sözleşmesi sezon sonu bitti. Kayserispor, Mehdi ile yeniden anlaşmak için masaya otursa da oyuncunun yüksek maaşı sıkıntı yaratıyor.

BAŞKANDAN BAŞKANA TELEFON

Transfer yasağı bulunan Kayseri oyuncuyu kadrosunda tutmak istiyor. Ancak oyuncu sarı-kırmızılı kulübün maaş teklifini yükseltmek istiyor. Oyuncu Konyaspor’un kendisini istediğini yönetime ileterek maaşında iyileştirme istedi. Bunun üzerine Kayserispor Başkanı Ali Çamlı Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz’ı aradığı ve oyuncu ile ilgilenip ilgilenmediklerini sorduğu ifade edildi. Çamlı Ömer Korkmaz’dan “Bu oyuncu ile ilgilenmiyoruz. Kendisi ile hiçbir temasımız olmadı” cevabını aldığı bildirildi.

KAYSERİ’NİN LİGDE KALMASINDA BÜYÜK KATKI VERDİ

Kayserispor’da geride kalan yarım sezonda 13 maça çıkan ve 3 gol kaydeden Mehdi Bourabia, orta sahadaki etkin rolü ile Kayserispor taraftarının sevgisini kazanmış, aynı zamanda takımın ligde kalmasında kilit rol oynayan isimlerden olmuştu. Sezon tamamlandıktan sonra Kayserispor ile sözleşmesi sona eren Mehdi Bourabia, 20217-2018 sezonunda Konyaspor forması giymişti. Mehdi Yeşil-beyazlı forma ile 39 maçta ilk 11 olarak oynamış ve 2 gol, 3 asistlik performans sergilemişti. takımın ligde kalmasında kilit rol oynayan isimlerden olmuştu. Sezon tamamlandıktan sonra Kayserispor ile sözleşmesi sona eren Mehdi Bourabia, 20217-2018 sezonunda Konyaspor forması giymişti. Mehdi Yeşil-beyazlı forma ile 39 maçta ilk 11 olarak oynamış ve 2 gol, 3 asistlik performans sergilemişti.

FERHAT TÜRKOĞLU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri