Kayserili firmadan 500 milyon liralık dev yatırım

Türkiye'de bazı firmalar yeni yatırımlara imza atıyor. Bunlardan birisi Kayseri'de yer alıyor. Kayserili firma 500 milyon liralık dev yatırıma imza attı.

Türkiye'de bazı firmalar yeni yatırımlarını duyuruyor. Bunlardan birisi Kayseri merkezli faaliyet gösteriyor. Erciyes Anadolu Holding, bünyesinde bulunan firmaların güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda, şirketin önemli bir kolu olan Boytrans için önemli bir yatırım yapıldı. Filoya 60 yeni Mersedes Actros L 1848 eklendi. Söz konusu yatırımın toplam bedelinin 500 milyon liraya yakın olduğu söyleniyor.

'FİLOMUZU GENÇLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ'

Boytrans için yapılan yatırımı Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin duyurdu. Baki Ertekin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla , “5 Aralık 2023’te Boytrans filosunu 30 adet Mersedes Actros L 1848 ile güçlendirmişti. Müşterilerimize daha iyi hizmet sunabilmek adına filomuzu gençleştirmeye devam ediyoruz. Bugün 30 adet Mersedes Actros L 1848 tırımız daha geldi. Toplamda 60 adet tır ile filo yenileme yatırımımızı tamamlamış olduk. Kazasız belasız bol kazançlı seferleri olsun” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri