Kayseri’de Uyuşturucu Operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda 2,10 gram bonzai ile 0,20 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Operasyon sonrasında 4 kişi gözal...

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda 2,10 gram bonzai ile 0,20 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Operasyon sonrasında 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan müstakil bir eve operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda A. G., A. K., E. Ş. ile birlikte yaşı küçük A. K. yakalanırken, yapılan aramalarda 7 adet alüminyum folyoya sarılı ağırlığı 2,10 gram gelen bonzai maddesi, 1 adet alüminyum folyoya sarılı 0,20 gram metamfetamin maddesi, 1 adet içerisinde metamfetamin kırıntıları bulunan alüminyum folyo parçası, 3 adet çalışır halde hassas terazi, 2 adet uyuşturucu madde paketlemesinde kullanılan alüminyum folyo rulosu ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslardan A. G. ve A. K., emniyetteki işlemlerin ardından ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri