Kayseri’de Fırtına Ve Yağış Etkili Oldu

Kayseri’de akşam saatlerine doğru başlayan yağış etkili oldu. Yaklaşık 20 dakika yağan yağmur nedeniyle bazı sokak ve caddelerde oluşan su birikintiler trafiği olumsuz etkiledi. TOKİ bölgesinde de bir apartmanın çatısı uçtu. Termometrelerin,...

Kayseri’de akşam saatlerine doğru başlayan yağış etkili oldu. Yaklaşık 20 dakika yağan yağmur nedeniyle bazı sokak ve caddelerde oluşan su birikintiler trafiği olumsuz etkiledi. TOKİ bölgesinde de bir apartmanın çatısı uçtu.

Termometrelerin, sıcaklığı 37 derece ölçtüğü Kayseri’de akşam saatlerine doğru yağış başladı. Şiddetli yağmur cadde ve sokaklarda trafiği olumsuz etkiledi. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ıslandı. Yağış sırasında ikisi otobüs olmak üzere 4 araç trafik kazasına karıştı. Sivas Caddesi'nde meydana gelen kazada 4 kişi hafif şekilde yaralandı. TOKİ bölgesinde de fırtına nedeniyle bir apartmanın çatışı uçtu. Bazı araçlarda hasar oluştu.

Kayseri-Malatya kara yolunda da ani yağışla birlikte bir anda oluşan su akıntısı ve beraberinde gelen taş ile toprak yüzünden trafik olumsuz etkilendi. Trafik ekiplerinin yardımıyla ulaşım kontrollü sağlandı. Daha sonra ekipler tarafından yol açıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri