Kayseri'de Bir İşçi Daha İş Kazasında Hayatını Kaybetti

Kayseri’de bir fabrikada çalışan işçi, demir ve çeliğin eritildiği fırın bölümündeki taşların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kayseri'de bir fabrikada iş kazası meydana geldi. Fabrikada işçi olarak çalışan Ahmet Yılbat’ın...

Kayseri’de bir fabrikada çalışan işçi, demir ve çeliğin eritildiği fırın bölümündeki taşların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Kayseri'de bir fabrikada iş kazası meydana geldi. Fabrikada işçi olarak çalışan Ahmet Yılbat’ın (41) üzerine demir ve çeliğin eritildiği fırının taşları düştü. Ağır yaralanan Yılbat, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahaleye rağmen Yılbat hayatını kaybetti.

AK Parti Kayseri İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Kalem, iş kazası sonucu hayatını kaybeden Ahmet Yılbat’ın vefatını sosyal paylaşım sitesindeki adresinden duyurdu. Kalem, iş kazası sonucu hayatını kaybeden Yılbat ile ilgili şu ifadelere yer verdi; “İncesu Karakoyunlu Mahallesi'nden kardeşim, arkadaşım Ahmet Yılbat geçirdiği elim iş kazasında vefat etmiştir. Rabbim Cenab-ı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Rabbim Yılbat ailesine sabırlar ihsan eylesin.”

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri