Kayseri Yozgatlılar Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Köklü:

Kayseri Yozgatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Köklü, Yozgatlı Gökhan Osman Karaduman’ın şehit olduğunu belirterek, "Kahpe terör örgütünün kökü mutlaka kazınacak ve şehitlerimizin...

Kayseri Yozgatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Köklü, Yozgatlı Gökhan Osman Karaduman’ın şehit olduğunu belirterek, "Kahpe terör örgütünün kökü mutlaka kazınacak ve şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak" dedi.

Gökhan Osman Karaduman’ın terör örgütüne karşı yürütülen operasyonda şehit olduğu haberini üzüntü ile öğrendiklerini bildiren Kayseri Yozgatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Köklü, "Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum" diye konuştu. Başkan Köklü, "Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi, millete karşı olan hiç bir terör örgütü başarılı olamamıştır. Türkiye Cumhuriyeti’ne ve milletine karşı olan bu kahpe terör örgütü de başarılı olamayacaktır. Cumhurbaşkanımızın ilan ettiği gibi milletçe seferber olarak terörün kökünü kazıyacağız ve şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır" ifadesinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri