Kayseri Şeker Spor U19 Türkiye Şampiyonası İçin Malatya’ Ya Gitti

2015-2016 sezonunda Kayseri’de şampiyon olan Kayseri Şeker Spor U19 takımı Türkiye U19 şampiyonası 2.Kademe müsabakalarına katılmak üzere Kayseri Şeker Spor Kulüp Başkanı Levent Benli ve Kulüp Onursa...

2015-2016 sezonunda Kayseri’de şampiyon olan Kayseri Şeker Spor U19 takımı Türkiye U19 şampiyonası 2.Kademe müsabakalarına katılmak üzere Kayseri Şeker Spor Kulüp Başkanı Levent Benli ve Kulüp Onursal Başkanı Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay tarafından Malatya’ya yolcu edildi.

Nevşehir’de yapılan ve ülke genelinde 133 takımın katıldığı müsabakalarda ilk 24 takım arasına girmeyi başaran Kayseri Şeker spor U19 takımı Malatya gurubunda çeyrek final müsabakalarına katılacak olup, Türkiye genelinde 24 takımı kapsayan müsabakaların Malatya dışında Bursa, Balıkesir ve Amasya İllerinde 19-22 Mayıs tarihleri arasında yapılacağı belirtildi.

Kayseri Şeker U19 takımı Malatya’da Diyarbakır, Batman, Mardin, Mersin, ve Adana takımları ile yapacağı müsabakalara katılmak üzere Kulüp tesislerinden yöneticiler tarafından uğurlandı.

Kayseri Şeker Spor U19 takımı sporcuları grubu geçerek Türkiye’de ilk dört takım arasına girerek Türkiye şampiyonu olmak istediklerini belirttiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri