Kaynak Lisans Çizgi Karakter Larva’nın Türkiye Haklarını Aldı

Kaynak Lisans, Güney Kore’nin ünlü çizgi karakteri Larva’nın Türkiye haklarını aldığını açıkladı.

Kaynak Lisans, Güney Kore’nin ünlü çizgi karakteri Larva’nın Türkiye haklarını aldığını açıkladı.


Duyurunun yapıldığı basın toplantısına lisanslı ürün sektörünün önde gelen isimleri katıldı. Bu isimler Larva’nın Türkiye’de de büyük ilgi göreceğini vurguladı.

Toplantıda söz alan Larva karaketerinin üreticisi Tuba Entertainment Marka Yöneticisi Chang-II Bae, “Güney Kore’de 15 ayrı kanalda yayınlanan Larva karakteri üçüncü senesinde 50’yi aşkın ülkede yayınlanıyor. Türkiye’nin de bu sene bu ülkelere katılmasından çok mutluyuz. 70 lisansör ile 600’ü aşkın ürün türü ile Larva’nın Türkiye’de de çok ilgi göreceği kanaatindeyiz.” dedi.

Çizgi karakterin Türkiye’de olmasının önemine değinen Kaynak Lisans Şirket Müdürü Hakan Tungaç ise Larva’nın çok sevileceğini dile getirdi. Hakan Tungaç, Türkiye'nin lisanslama ve ticarileştirmede Amerika ile Avrupa'ya göre geç kaldığına işaret etti. Ülkenin kendi dünya markalarını oluşturma girişimlerine bir an evvel başlaması gerektiğini belirtti.

Dünyanın Türkiye’ye ihtiyacı olduğunu vurgulayan Tungaç, “Türkiye, kendi markasını oluştururken bulunduğu bölgede oynadığı olağanüstü role odaklanmalıdır. Tabii burada kültürümüzün hiçbir bölümünü görmemezlikten gelmememiz gerekir. " ifadelerini kullandı.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri