Kaynak Holding’ten İk Zirvesi

Kaynak Holding, düzenlediği İnsan Kaynakları Zirvesi’nde dönemsel gelişmelerin yanında geleceğe yönelik insan kaynakları stratejilerini de masaya yatırdı.

Kaynak Holding, düzenlediği İnsan Kaynakları Zirvesi’nde dönemsel gelişmelerin yanında geleceğe yönelik insan kaynakları stratejilerini de masaya yatırdı.

Bünyesinde Sürat A.Ş, Zambak, NT ve Sürat Kargo gibi sektöründe öncü şirketleri bulunduran Kaynak Holding İnsan Kaynakları Zirvesi düzenledi. Holding çatısı altında faaliyet gösteren 24 şirketin insan kaynakları yetkililerinin katıldığı koordinasyon toplantısında ölçme ve değerlendirme esaslı çalışma, şirketler arası iletişimi geliştirme, fırsat ve tehditleri tanımlama başlıkları altında oturumlar düzenlendi. Stratejik Planlama, İnsan Kaynakları, İş Ortağı Modeli ve Performans Göstergeleri sunumlarının da gerçekleştirildiği zirve, 2 gün sürdü. Geleceğe yönelik insan kaynakları stratejilerinin yanında, iş dünyasında gelişen rekabet koşullarında şirket hedeflerine en doğru biçimde ulaşma adına verimlilik artışı, nitelikli personel seçimi ve personel gelişimi gibi konular da masaya yatırıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kaynak Holding İnsan Kaynakları Koordinatörü Sedat Kocar, şunları dile getirdi:

"İnsan kaynakları stratejilerini şirket stratejileri ile uyumlu hale getirmek için beyin fırtınası şeklinde dönem sonu değerlendirme toplantısı yaptık. Burada şirketlerimizde doğru şeyleri ölçeceğimiz anahtar performans ölçümleri (KPI) ile şirket karneleri oluşturarak şirket sonuçlarına katkısını artırmayı hedefledik. Ayrıca, bilgiyi paylaşan ve işbirliği içinde bir ekip olarak holding şirketlerinde hizmeti esas alan bir yapı oluşturduk. Hem işletmeyi hem de başarıyı anlayacak iş ortağı konumu ile stratejik insan kaynakları yönetiminde daha üstün başarıyı elde etmeyi hedefliyoruz."
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri