Kaymakam İşçilere Baklava Servisi

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, İstiklal Caddesi’nde taş ve kaldırım döşeme çalışmalarını yapan işçilerini ziyaret ederek, baklava ikramında bulundu.İşçilerin yoğun il...

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, İstiklal Caddesi’nde taş ve kaldırım döşeme çalışmalarını yapan işçilerini ziyaret ederek, baklava ikramında bulundu.

İşçilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Kaymakam Sonel, yaklaşık 1 haftadır çalışarak bölgedeki yol çalışmasının bir an önce tamamlanması için çaba sarfeden işçilere baklava ve su ikramında bulundu. Baklavayı kendi elleriyle işçilere yediren Kaymakam Sonel, sokaktaki çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel yaptığı açıklamada, ’’Hükümet Konağı önündeki İstiklal Caddesinin yeniden düzenlemesinde çalışan işçilerimize baklava ikram ettik. Kendilerine kolaylıklar diledik. Kandillerini kutladık. Belediye Başkanımız nezdinde projede emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz’’ dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri